Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem értem, de miért csinálom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem, de miért csinálom akkor?

Figyelt kérdés

Barátommal 3 hónapja vagyunk együtt,de van egy másik bnője is már 2 éve!Azt mondja nagyon szeret és nem enged el soha! A másik bnőjével pedig akk akar szakítani amikor már befejezte a sulit úgy mondd "sajnálja" mert nincs se anyja se apja és a tesójával él!Ha befejezi a sulit barátom tud neki munka helyet és fél ha szakít ott hagyja a sulit és tönkre teszi az életét!!!

Mit csináljak?

Hagyjam ott már próbáltam nem ment!

Nem tudunk szakítani...!!!

2009. dec. 8. 16:57
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Elég nagy idióta vagy,hogy hagyod magad lábtörlőnek használni!Szerinted mire kellesz Neki?Szerinted minek tart Téged,ha ebbe belementél gond nélkül?Miért hiszed el,amit mond?Mert egy orbitális hülye vagy.Ennyi.
2009. dec. 8. 17:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
hát.. pedig ez az egyetlen megoldás hogy szakíts vele.. ne hagyd hogy megalázzon :S meg tönkrefogsz menni... vessetek véget ennek a kapcsolatnak..(mégha nagyonnagyon nehéz is... nemakarok vészmadár lenni deha igazán szeretne akkor otthagyná azt a másik lányt) és a másik lány tud rólad?
2009. dec. 8. 17:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom... Ennél még én is jobb dumát ki tudnék találni... Naiv vagy. Hány éves? 14?
2009. dec. 8. 17:18
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha szeretne lesz*rná hogy mi van a másik csajjal. Nem lenne annak semmi baja ha otthagyná. Csak élvezi a helyzetet. Milyen menő két nőt tartani...

De ha te szeretsz második lenni, semmi büszkeség nem szorult beléd akkor ne hagyd ott semmiképp. Jó ez így.

2009. dec. 8. 17:32
 5/10 A kérdező kommentje:

Tom,h nem helyes..!!

Nem tud rólam a másik lány!!

Ám 17 vok...:S:S!!!

2009. dec. 8. 18:33
 6/10 A kérdező kommentje:
A srác meg 20
2009. dec. 8. 18:34
 7/10 anonim ***** válasza:
csak kihasznál te nemnormális!!!! azt hiszi k*rva menő azzal hogy két csaja van, és am mi az hogy nem tudtok szakítani? mért akkor mi lesz?
2009. dec. 24. 14:02
 8/10 anonim ***** válasza:
A lényeg ebben annyi hogy te csak a második személy vagy.És ez már magában gáz,én nem lennék második.
2009. dec. 24. 14:06
 9/10 anonim válasza:
80%

Hát az én meglátásom hogy nem feltétlenül kihasználás.A z emberekben( nőkben,férfiakban) ugyanúgy rengeteg típus létezik,sőt mindegyik más.Az én szempontomból,ha ez a magyarázat igaz ugyanezt tenném,engem mindig jobban érdekelt hogy a környezetemnek tegyek jót,minthogy öncélokat vizsgálgassak vagy elégítsek ki.Tudom rengeteg beszólás fog érkezni,de nálam ez a helyzet.és minden helyzetet mindenki máshogy lát.

Kérdésre:szerintem várj,de más hozzáállással,éreztesd hogy amíg nem változtat addig te sem úgy állsz hozzá,nem fogadod könnyen a közeledését,stb.ezekből tudni fogod hogy mi is a helyzet

(21/f)

2009. dec. 24. 15:47
 10/10 anonim ***** válasza:

akárhogy is fáj a szélhámos a sztár.

sry de 2 lehetőség van vagy tényleg hülyének néz és csak kihasznál, vagy tényleg segíteni akar a másik csajnak.

De könyörgöm mennyi idő van még a suliból...ez az egyik.

a másik hogy ha majd akkor tori össze a szívét akkor nem fog neki fájni?

meddig titkoljatok?és ha rájön pár hónap múlva (ha most végzős) akkor mi lesz a vizsgáival ...

tehát vagy most vagy soha.ne engedd hogy dróton rángasson!

voltam már én is olyan szituban hogy szakítani akartam de vizsga időszak volt és nem akartam vele kitolni de utána nem is szakítottunk,pedig ő csinált megbocsájthatatlan dolgot.

szerintem vagy most vagy soha NE ADJ NEKI IDŐT.

26F

2009. dec. 25. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!