Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor szerelmes vagyok-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor szerelmes vagyok-e vagy sem?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy hónapja egy sráccal, és szinte az első pillanattól úgy éreztem, hogy én őt szeretem, olyan volt, mintha mindig ismertük volna egymást, és ez az érzés azonnal kölcsönös is volt. Elég hamar eldöntöttük, összeköltözünk, mivel nekem gyerekem van, és hát ez a randizgatás annyir nem is megoldható, meg mind a ketten komolyan gondoljuk. Úgy tűnik, talán karácsonyra már közös otthonunk is lehet, ami a sajátunk. De egy picit most elbizonytalanodtam, mert már nem minden pillanatban érzem azt, hogy szerelmes vagyok. Néha azon kapom magam, hogy arra gondolok, hogy talán nem is szerelem ez, hanem csak barátság, de másnap meg már megint biztos vagyok benne, hogy nagyon nagyon szeretem őt. Mit tegyek?
2008. júl. 20. 10:25
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Amit érzel, hogy mintha mindig ismertétek volna egymást... tipikus, a kapcsolat elején a RAJONGÁS fázisához ez is hozzátartozik. Ez még nem szerelem, nem lehet ilyen rövid idő alatt beleszeretni valakibe. Természetesen kialakulhat belőle, de az ellenkezője is. Ilyen hamar, komoly pénzügyekben még ne közösködjetek szerintem, legalább 6 hónapot várj még, ismerjétek meg egymást rendesen. Remélem jól alakulnak majd a dolgok. :)
2008. júl. 20. 12:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Erre a költözésre azért is került sor, mert nem egy városban laktunk, de most még legalább 3-4 hónapig kölön fogunk élni (ennyi amúgy is kell, mert kell ennyi munkaviszony, a hitel miatt), szóval remélem lesz időnk jobban kiismerni egymást, és addigra már nagyon remélem, hogy én is egészen biztos leszek abban, amit érzek.
2008. júl. 20. 12:33
 3/5 anonim ***** válasza:

szeirtnem létezik az hogy első látásra szerelem, sőt nekem ugy tünik mintha neked ő lenne az igazi.

ezt egyből megérzi az ember, az összetartozást, és ezért haladtok ilyen gyorsan.

szeritnem meg olyan nincs hogy valaki késöbb szeret bele a másikba,szeirntem ha már az emebr kezdetben nem érez semmit nem hiszem hogy késöbb már bármi is kialakulhat.

2008. júl. 20. 15:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is jobban meg kellene ismerned, arra nem gondoltok, hogy addig is leveleztek? :) ismerd meg őt annyira, amennyire csak lehet. Főleg belül. Szerintem az olyan dolgok nem éppenséggel "azok, amiknek látszanak", amiben egy csepp kételyt is érzel! De érdekes lehet, keresd meg az okát, mért látod néha úgy, hogy mégse szerelem... valami oka csak van. A régi ismerős érzést meg sokan érezzük, és aztán csalódunk. Nem túl merész ez a költözés? Értem , hogy nem lehet máshogy megoldani... de ha mondjuk kezdésképpen először csak bérelnétek egy lakást? Már ott is kiderülne 1-2 hónapon belül, hogy mi is ez.

Minden jót! L.

2008. júl. 20. 17:11
 5/5 anonim ***** válasza:
lehet, hogy létezik első látásra szerelem, de jobb biztosra menni. ha tényleg szeretitek egymást, le tudjátok győzni még pár hónapokig ezeket az akadályokat, utána meg költözzetek össze, ha még mindig így gondoljátok.
2008. júl. 21. 04:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!