Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek mellé kell még + ajándék Valentin napra?
Figyelt kérdés
Kori+saját készítésű gyertya fényes vacsora. Nézzek még valami ajándékot ezek mellé?2014. febr. 10. 20:27
1/7 anonim válasza:
Nem kell ha szeret akkor neki ez is jó
3/7 anonim válasza:
Nem hiszem , hogy kellene más ezek mellé. A gyertya fényes vacsora nagyon jó. Esetleg egy közös fürdés gyertyákkal , rózsaszirmokkal feldobhatja az estét.
F/18
4/7 anonim válasza:
Szerintem tökéletes, (bár mi nem ünneplünk ilyesmiket, se semmilyen évfordulót, mert én nem várom el a páromtól), de tökéletes ajándék, ehhez már semmit nem tennék hozzá. Maximum egy plüssmacit. :)
5/7 anonim válasza:
én tuti nem mennék Valentin napkor ki a hidegbe a tömegbe, hanem kettesben a meleg lakásban lennék :D
6/7 anonim válasza:
Adj neki egy képet a farkadról!
7/7 anonim válasza:
maci ,virag es keszitsetek sok-sok kepet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!