Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak, ha a parom veletlen felcsinált egy not?
Hogy érted, hogy "véletlenül", és ő nem akarta, a lány verte át?
Ha nem akarja, nem történik meg! "Véletlenül" nem lehet valakivel kapcsolatot létesíteni...
... Persze, simán lehet, hogy azóta megbánta, de a ti életetek emiatt a félrelépés miatt már soha többet nem lesz olyan, mint azelőtt :(
Nagyon nehéz helyzetben vagy, és a döntésben mi nem tudunk segíteni. Csak te tudod, hogy ettől a "véletlentől" eltekintve milyen ember a férjéd. Szereted őt? Elhiszed neki, hogy többé nem tesz ilyet? Úgy érzed, "megéri" vele maradni még évtizedekig?
... Ha "igennel" válaszoltál ezekre a kérdésekre, gondold meg még legalább kétszer a dolgot, és csak utána dönts! ... Nagy disznóság volt, amit veletek tett.
már meg en sértődj, de hogy lehet valakit úgy átverni, hogy véletlen felcsináljon egy nőt?
gumibabának álcázták vagy mi?
hát én az ilyet kivágnám mint macskát....
akit egyszer "átvertek véletlen" azt máskor is át tudják
te meg ne légy hiszékeny.
mert ennyi erővel bárkinek lehet tőle gyereke
véletlen....
ha ténbyleg komoly a kérdés, sajnos ezen az oldalon már ez müködik mi komoly és mi nem...
szeirntem azt nem bánta meg hogy mással szexelt csak azt hogy gyerek lett belőle.
Szemétség a gyerekkel szemben, dehát ez van. Egy ismerősömnek hasonló a helyzete, csak a másik oldalról (biztos nem ugyanarról van szó, számadatok és kapcsolati tényezők okán). Úgy lehet átverni a férfiembert, hogy "ne aggódj én védekezek"...
Témánál: A gyerekhez meg elég egy alkalom, ami lehet tényleg botlás. A botlás lehet hogy nem ismétlődik meg. Azért ne nagyon bizakodj ebben... Ha tartós kapcsolata volt, akkor lehetőség szerint rakd ki. Ha nem lehet kirakni, nyelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!