Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak, ha a parom veletlen felcsinált egy not?

Figyelt kérdés
Bocsanat a fogalmazasert de igy erthetoen leirtam.Amugy eskudozik hogy soha tobbet nem lesz ilyen o nem akarta, a csaj atverte,neki a csaj nem jelent semmit,a gyerekere meg ra se tud nezni.Azota mart megszulettet ,tobb mint egy eves,de meg nem latta soha nem is erdekeli.Utalja a csajt.Csak a párjat szereti.Mit tegyek?
2008. júl. 20. 09:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mióta vagytok együtt, van-e gyerek, de én azonnal pakolnék és otthagynám. Ha egyszer megtette, hiába esküdözik, megteszi máskor is :( Tapasztalatból mondom...
2008. júl. 20. 09:40
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Én is hasonlóképp gondolom. Szerintem nem érdemes vele maradni. Az meg szerintem eleve nem ebcsülendő dolog, hogy rá se néz arra a gyerekre, ha már "megcsinálta".
2008. júl. 20. 09:45
 3/12 A kérdező kommentje:
Van gyerekünk 5.Amugy együtt 14 éve vagyunk.Amugy esküdözik hogy megbanta a dolot.Lehet neki hinni?Amugy idáig nem csinált ilyet.Letezik olyan hogy valaki tenyleg megbanta a dolgot szerintetek?
2008. júl. 20. 09:59
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

Hogy érted, hogy "véletlenül", és ő nem akarta, a lány verte át?

Ha nem akarja, nem történik meg! "Véletlenül" nem lehet valakivel kapcsolatot létesíteni...

... Persze, simán lehet, hogy azóta megbánta, de a ti életetek emiatt a félrelépés miatt már soha többet nem lesz olyan, mint azelőtt :(

Nagyon nehéz helyzetben vagy, és a döntésben mi nem tudunk segíteni. Csak te tudod, hogy ettől a "véletlentől" eltekintve milyen ember a férjéd. Szereted őt? Elhiszed neki, hogy többé nem tesz ilyet? Úgy érzed, "megéri" vele maradni még évtizedekig?

... Ha "igennel" válaszoltál ezekre a kérdésekre, gondold meg még legalább kétszer a dolgot, és csak utána dönts! ... Nagy disznóság volt, amit veletek tett.

2008. júl. 20. 10:17
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Hát én azért elgondolkodnék rajta, milyen ember az olyan, aki csinál egy gyereket, aki már egy éve a világon van, és még sose látta. Az a gyerek nem tehet semmiről, viszont aki megcsinálta, az mégiscsak felelősséggel tartozik érte, akkor is, ha nem akart gyereket csinálni, és át is lett verve. Erről nem az a kisgyerek tehet. És az is igaz, hogy aki egyszer megteszi, az megteszi újra.
2008. júl. 20. 10:17
 6/12 anonim ***** válasza:
97%

már meg en sértődj, de hogy lehet valakit úgy átverni, hogy véletlen felcsináljon egy nőt?

gumibabának álcázták vagy mi?

hát én az ilyet kivágnám mint macskát....

akit egyszer "átvertek véletlen" azt máskor is át tudják

te meg ne légy hiszékeny.

mert ennyi erővel bárkinek lehet tőle gyereke

véletlen....

2008. júl. 20. 10:28
 7/12 anonim ***** válasza:
30%
MÁRT?gyanús jel..remélem nem tevagy az a "nő"aki a férjének a fönökével kavar..
2008. júl. 20. 11:22
 8/12 anonim ***** válasza:
73%
Véletlenül?Ez hogy létezik?Oda 2 ember kell?
2008. júl. 20. 11:32
 9/12 anonim ***** válasza:
63%

ha ténbyleg komoly a kérdés, sajnos ezen az oldalon már ez müködik mi komoly és mi nem...

szeirntem azt nem bánta meg hogy mással szexelt csak azt hogy gyerek lett belőle.

2008. júl. 20. 15:49
 10/12 anonim ***** válasza:
83%

Szemétség a gyerekkel szemben, dehát ez van. Egy ismerősömnek hasonló a helyzete, csak a másik oldalról (biztos nem ugyanarról van szó, számadatok és kapcsolati tényezők okán). Úgy lehet átverni a férfiembert, hogy "ne aggódj én védekezek"...

Témánál: A gyerekhez meg elég egy alkalom, ami lehet tényleg botlás. A botlás lehet hogy nem ismétlődik meg. Azért ne nagyon bizakodj ebben... Ha tartós kapcsolata volt, akkor lehetőség szerint rakd ki. Ha nem lehet kirakni, nyelj.

2008. júl. 20. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!