Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltartani a férfit?

Figyelt kérdés

Pasim nagyon rosszul keres,még a minimálbért sem kapja kézbe,azt is pár nap alatt elkölti,így folyton az én pénzemet költjük.Mindenre tőlem kér,igaz ,odateszi,hogy KÖLCSÖN,de tudom, nem igazán van,amiből megadja.

Nála lakom,de nem vagyunk házasok,nem tudom,ez meddig mehet így.Ennek az állapotnak immár fél éve,más munkát meg nem igazán kap,pedig keresgéli.Én meg nem érzem úgy,hogy az ő lakásába és belé kellene fektetnem az összes pénzemet.Nem vagyok anyagias,csak spórlós ,ráadásul én sem lopom a pénzt,átlagfizetésem van.

Mit tennétek hasonló helyzetben?

2014. febr. 10. 18:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Anyagias vagy.Miért akarjátok lányok állandóan szépíteni mindent?
2014. febr. 10. 18:38
 12/21 anonim ***** válasza:
43%
Ráadásul ott laksz a fazonnál, és fizetésed van, a minimum az, hogy fizetsz neki.Már csak az önbecsülésed miatt is.
2014. febr. 10. 18:40
 13/21 A kérdező kommentje:

# 12/12 ott lakom nála,viszont a közköltségek felét állom,élelmet csak én vásárolok!!!De az neki nem elég.

Ráadásul,amikor fizetés előtt állunk,pont a legpocsékabbul,akkor jön rá,hogy neki süti kell,neki csoki kell,neki ez kellene meg amaz.Ha meg rászólok,hogy most nem az édesség a prioritás, vérig van sértődve.

2014. febr. 10. 18:43
 14/21 anonim ***** válasza:
43%
Nála laksz. Te meg rajta élősködsz. Buta kis szutyok vagy.
2014. febr. 10. 19:01
 15/21 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy voltam, csak fordított volt a felállás (fiú vagyok). Ő elbszta az összes pénzét én pedig eltartottam kettőnket, mint a jó papucs. Hát tudod mikor csinálnám ezt végig még egyszer...

Mostani eszemmel egy fillért sem adnék neki és elköltöznék minimum. Ha pedig nem tetszik, kiadnám neki az útját. Lány vagy, úgyis könnyebben találsz magadnak mást...

2014. febr. 10. 19:05
 16/21 anonim ***** válasza:
50%

# 15:

Ja és egyáltalán nem vagy anyagias, vagy buta. Én teljesen egyetértek veled és megértelek. Akiket még így nem használtak ki, azok nem képesek ezt úgysem átérezni...

2014. febr. 10. 19:06
 17/21 anonim ***** válasza:

Ha olyan munkám lenne, hogy mindketten meg tudunk belőle élni, cseppet sem zavarna, ha ő kevesebbet keres, vagy éppen nem kap munkát. Az ilyesmi sosem érdekelt.

Ha neked nem felel meg a helyzet és úgy látod, hogy nem igazán lehet rajta változtatni, keress egy gazdag pasit magadnak, ne rabold a barátod idejét, találni fog majd olyan nőt, aki önmagáért szereti, csak így hogy te még a képben vagy, sokkal később, mintha már nem lennél. Ha érted, mire gondolok. :)

2014. febr. 10. 22:00
 18/21 A kérdező kommentje:

"keress egy gazdag pasit magadnak, ne rabold a barátod idejét.."

NA ja.és még én rabolom az idejét,miközben nekem is telik az idő, én családot szerettem volna vele,valamikor,de így,hogy fél éve van munkája(azelőtt egy évig nem volt,akkor nem éltünk együtt,de mindenre tőlem kért), 30 -40 ezres nettóból nem sokra visszük.Így nem lehet családot alapítani,szerintem.

2014. febr. 10. 22:12
 19/21 anonim ***** válasza:

"NA ja.és még én rabolom az idejét,miközben nekem is telik az idő"

Igazad van, elnézést, kiegészítem azzal, hogy ne rabold a barátod idejét és a saját idődet se!

Így az jön le abból amit írsz, hogy nincs sok jövőtök együtt, valaki mással meg még mindkettőtöknek lehet.

2014. febr. 10. 23:05
 20/21 anonim ***** válasza:

Kéredző.

Miért nem írod le konkrétan,hogy az a bajod,hogy nincs pénze?

Minden másban megfelel neked,de pénz híján ő csak egy férfi.Nem az akivel tudsz családot alapítani?

Miért nem mondod meg neki?

2014. febr. 10. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!