Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most én tényleg egy nulla nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én tényleg egy nulla nő lennék? Képet is küldök privátban!

Figyelt kérdés
Én egyszerűen megőrülök a barátomtól, de képtelen vagyok vele szakítani, ő már megtette vna. Hihetetlen módon megaláz, és semmi nem számít neki. Aztán ha kedve van visszakönyörgi magát. Privátban kérlek írjatok aki segítene mert már minden bajom van, totál depressziós lettem tőlle

#6tu6
2014. febr. 10. 18:15
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
küld
2014. febr. 10. 18:16
 2/26 anonim ***** válasza:
Küldj!
 3/26 anonim ***** válasza:
Nem hiszem h az lennél... De küldhetsz privátban képet :)
 4/26 Ocala ***** válasza:
Küldj , de még igy se teljesen értem a sztorit.. Tehát a külsőd miatt gondolnád azt , hogy "nulla" nő vagy?
2014. febr. 10. 18:17
 5/26 anonim ***** válasza:
48%

Nem kell küldj semmilyen fotót. A nőiesség nyoma nincs meg a belsődben.Látatlanban is ezt mondom, ha látnék rűlad bármilyen fotót akkor is ezt mondanám, ha ezerrel fel vagy tunningolva.

(Hihetetlen módon megaláz, és semmi nem számít neki. Aztán ha kedve van visszakönyörgi magát)

Egy nővel 1x lehet ezt megcsinálni. Te nem vagy az.

2014. febr. 10. 18:18
 6/26 anonim ***** válasza:

rólad

Meg mi az, hogy te kapaszkodsz érte, és ő már szakított volna??

2014. febr. 10. 18:19
 7/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Szívesen adok tanácsot, úgyhogy nekem is küldhetsz :)

8/26 anonim ***** válasza:
kuldheted ;)
 9/26 anonim válasza:
Küldj!
2014. febr. 10. 18:21
 10/26 anonim ***** válasza:
Ide is jöhet :)
2014. febr. 10. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!