Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok meglenni párkapcsolatban?
Nem tudok hosszabb ideig kapcsolatban lenni, rossz érzés, hogy nem vagyok szabad, nehéz nemet mondani a sok férfinak. Most is van egy barátom, úgy érzem végre ő lenne a megfelelő férfi számomra, de mégis vágyom másra is... a szabadság érzésére.
Mikor fogom kinőni ezt a gyerekes viselkedést?
22 vagyok
nézz körül a szülők táján, valszeg onnan van ez a defekted.
kinőni nem fogod, max külső nyomásra belekényszeríted magad egy szituációba. (jajj kell a baba, jajj kell a férj stb)
túljutni ezen önismerettel fejlesztéssel lehet (szerintem)
Kinőni valszeg tényleg nem fogod de idővel jó eséllyel kompromisszum képes leszel ezen a téren. Persze ehhez kell egy megfelelő társ is.
Önismeret fejlesztése tényleg nem árt. Nem biztos, hogy megadja a keresett választ de legalább tisztában leszel magaddal kapcsolatban. :)
ki lehet nőni, 1 éve még énis ilyen voltam, aztán első látásra szerelem (ilyet se hittem azelőttig, hogy van) és fél éve együtt vagyok a párommal, nem vágyom a szabadság érzésére. mondjuk nem is az a fojtogatós kapcsolat, mint amilyet az eddigi pasik akartak rámkényszeríteni.
de sose tudtam azelőtt elképzelni magam kapcsolatban, most meg benne vagyok
23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!