Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret még? :' (
2éves párkapcsolatban élek!
Tény,hogy nagyon szeretjük egymást a barátommal,de mint minden kapcsolatban nálunk is vannak veszekedések!:(
Az utóbbi időben nagyon úgy érzem,hogy nem szeret,mert ha már egy kis veszekedés van, akkor egyből elhord mindennek,ha vele vagyok elküld onnan!:/ ha kibékülünk akkor meg azt mondja ezeket nem komolyan gondolja,csak az idegesség beszel belőle,mert soha nem engedne el meg stb :/ mindenért engem hibáztat ha összekapunk! nem látja be ha hibázik,nem érdekli ha megbánt
Az biztos,hogy én nagyon szeretem Őt,és.nem akarom elveszíteni!!
18/L es 19/F
Bírom ezt az önáltatást. NEM, nincsenek minden kapcsolatban veszekedések! Pláne nem üvöltözés és egymás mindennek való elhordása.
Hazudhatod magadnak, hogy ez normális, de nem az. Ha te ezt szereted, az nekünk itt nem rossz, egyáltalán nem érint.
Mindenkit annyira becsülnek, amennyire ő becsüli magát. Ha te szolga vagy, akkor szolgának fognak tartani.
1. te egy igazi humorherold vagy:D
2. teljesen igazad van!
lehet, hogy hülyeségnek hangzik, mert azt a kérdést tettem fel hogy szeret e még... de a lelkem, szívem mélyén tudom hogy szeret
és akárhogy is akarnám elengedni nem tudnám, nem is a 2év miatt, meg nem is a gyűrű miatt hanem mert szeretem, és remélem hogy fog változni
Beszelgessetek nagyon sokat,mindig,mindenrol . Probald meg elerni,hogy megnyiljon es a legaprobb titkait is elmondja es viszont . Aprosagnak tunik,de a beszelgetes a kulcsa mindennek . Az nem baj,ha neha veszekedtek,de soha nem fekudj le haraggal ,mert elofordulhat,hogy masnap mar nem lesz alkalmad bocsanatot kerni es akkor orokre gyulolni fogod magad :(
Remelem sikerul helyrehoznod es nagyon boldog leszel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!