Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor szexeltek egy héten?
Figyelt kérdés
Mi 5 éve vagyunk eggyütt és hàt a szexuàlis életunk egyhén szólva silàny.Heti 1 (max a 2 de az màr csoda szàmba megy).Én 22éves vagyok és sokkal több intimitàsra lenne szükségem.A pàrom 24 és az mondja neki màr nem fontos a szex.Hogy lehet ez ilyen fiatalon?Tuti nem csal meg nem lenne rà ideje.Tapasztalt màr valaki hasonlót?2014. febr. 8. 22:32
1/12 anonim válasza:
Mar megunt teged szerintem... Szeret de nem kivan! De tuti hogy maszturbal masra..
2/12 anonim válasza:
Szexszeltek a szó helyesen. Bocs.
Jelenleg nullaszor, de ez könnyen változhat. :D
3/12 anonim válasza:
Sokaknál így van.
Mi 11 év után is szinte minden nap, amikor lehetőségünk van rá. Ja és már nem vagyunk huszonévesek :)
4/12 anonim válasza:
4 és fél éve járunk, együtt élünk. Talán ha van havi egy alkalom, mikor együtt vagyunk úgy. 22L/20F
Teljesen megvagyunk a szexuális együttlét nélkül is, bár én többször szeretném csinálni.
5/12 anonim válasza:
Heti 2.
2 éve vagyunk együtt.
16/f
7/12 anonim válasza:
Én ezt nem értem, nekem mindig csak olyan barátom volt, aki minden nap kívánt, sőt naponta többször is.
És nem vagyunk szexmániások :) Azon kívül is sok mindent szoktunk csinálni.
8/12 Noydra válasza:
Jelenleg sajnos amennyit az egeszségi állapotunk enged.
Egészségesen naponta, vagy többször.
9/12 anonim válasza:
kb 3-4 alkalom, de úgy hogy csak hétvégén találkozunk :)
10/12 anonim válasza:
Én heti 7-szer szeretnék, de az asszony csak heti 0,2x hagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!