Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átvert férfinak mennyi idő után lesz ismét bizalma a nők felé?
Én írtam az 5-ös és a 6-os hozzászólást .
Lehet ,hogy te csak a hülye barátnőidnek akartál megfelelni ,nem akartál kilógni közülük , de ilyenekkel barátkozni kár . Amúgy a legjobb az lett volna ,ha ez a fél év alatt szóltál volna ennek a fiúnak , úgy hogy a másik kettő ne tudja ,de hogy figyelmeztesd .
utolsó gondolat amit még ki kell adnom magamból egy ilyen mocskos kérdés után!
lehet csodálkozni, hogy miért van ennyi nyomorult ezen az oldalon és, hogy miért jönnek a nőgyűlölő kérdések és válaszok amikor ilyen szutykok nevezik magukat "nő"-knek...
Tetvek vagytok,mindannyian, tök mindegy, hogy melyikőtök ötlete volt. Undorító, lelketlen libák......... Hogy van képed mégis egy ilyen kérdést feltenni??? Te mennyi idő után bíznál meg egy férfiban, ha egy tapló majom pofára ejtene, és ilyen aljas sz*rházi módon átverne?? Gondolom fogalmad sincs, mekkora lelki sérülést okozhatott ez az egész neki...
És mennyi esély van rá,hogy veled megismerkedjen? Ha van esze a srácnak, akkor nem áll szóba veled.
Bocs.
"Juj, itt egy aranyos kis srác, akinek még sose volt nője, milyen kis lúzer, cikiztessük meg, hihihihi"
És ezt felnőtt, dolgozó emberek csinálják. Ez még amerikai romantikus vígjátékokban, sőt, általános hetedikesek közt is nagyon alsó színvonal.
Nem tudom csávónak mennyi idő múlva jön meg a bizalma nők felé (1. Soha, 2. Felétek nem, az biztos), de hogy az én bizalmam nem fog ezek után visszajönni az emberi faj és modern társadalom felé, az hoch sicher.
Elég szánalmasak vagytok a barátnőiddel együtt, ovis színvonal. Esélyed sajnos nem sok, nem fog benned bízni. Amikor te már érezted, hogy nem akarod ezt, szépen négy szemközt be kellett volna vallanod a srácnak, hogy a barátnőid mit agyaltak ki, figyelmeztetned kellett volna. Ott bevágódhattál volna, de így kb. szerencsétlenből lehet egy életre lelki nyomorékot csináltatok, aki soha nem fog bízni egy nőben sem.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!