Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak a szerelmespárok viselkedni?
Mert szerelmesek = az agyuk le van kapcsolva:D
Szerintem az ilyen dolgokon csak néz át,különben csak felidegesíted magad fölöslegesen:)
Tudod,a hosszú élet titka egy jó nagy sza*ás:)
Na ezeknek én is a hátukba vágnám a nagykést ... Ha mâr én nem csinálhatok ilyet akkor mâs se tegye
Na szevasztok :D
Ne általánosítsunk...
Aúgy ezek az emberek szerelem nélkül sem tudnak általában viselkedni, csak esetlega buszon az annyira nem feltűnő
Én nekem 21 éves koromig nem volt barátnőm, előtte ez a látvány engem is zavart, de rájöttem hogy csak az irigység végett.
Amikor én szerelmes lettem és összejöttem a barátnőmmel, hát elég friss volt a kapcsolatunk olyan szinten hogy nem tudtunk uralkodni magunkon ilyenkor az ember nehezen tudja magát kontrollálni, majd ha neked is lesz barátnőd megtudod mi ez.
Hülyeség, hogy ez irigység lenne. Egyszerűen udvariatlanság és bunkóság, mikor egy pár a buszon előttünk, vagy mellettünk nyalja-falja egymást úgy, hogy szinte nem is tud az ember hova nézni, mert ott vannak az arcában.
Ráadásul nem kicsit magamutogató viselkedés.
Megint más, ha átölelik, megpuszilják egymást, ez nagyon aranyos. De mikor épphogy meg nem dugják egymást az orrunk előtt pár centire, az már cseppet sem kellemes látvány. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!