Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak fontosabb a kollegája, mint én?
4 éve vagyunk együtt!a baratomnam a munka helyén van egy jó barátja,a kollégája.
Mindig át jön mindennap játszani.ami nem is lenne baj,de neki ő mindig fontosabb mint én !ma szegény öcsém át jött,mert nem tudod hova menni.Szűleim kizárták így hozzám jött át.Barátomnak ma is át jött a kollegája és így öcsémet elküldte,hogy mennyen innen.. mert a haverja van itt ,mondom neki,hogy csak 10 percre hadd jöjjőn be melegedni.De a baratom nem engedte így ma 4 órát fagyoskodtunk a hidegbe,mig a szűleim haza nem értek.Szerintetek ez milyen dolog ?
Hát szerintem eléggé pofátlan dolog.
Lehet , hogy nincsenek jó kapcsolatban a barátod és az öcséd , viszont ha sokat jelentesz neki , akkor tekintettel lehetett volna Rád... Nagyon furcsa ez az egész.
Jó lenne leülnötök beszélni. Barátnőmmel mi megbeszéltük,hogy akármilyen problémánk van elmondjuk egymásnak és segítünk amennyiben tudunk.
F/18
Kukába vele!
Fasza barátod van. Te meg eltűröd....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!