Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltatok olyan helyzetben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok olyan helyzetben, hogy azt éreztétek, átugrottátok fiatalkorotok néhány lépcsőfokát, ezért nem érzitek teljesnek magatokat? Mit tennétek az alábbi helyzetben?

Figyelt kérdés

Régóta együtt vagyunk a barátnőmmel (7 éve), robogunk a házasság felé is. Viszont elég korán megismerkedtünk, (még a gimiben osztálytársak is voltunk), és egyre többször érzem úgy, hogy kimaradt a fiatalkoromnak egy jelentős része.

Mindig is amolyan bulizós fajta voltam, lányokkal szerettem (volna) szórakozni, de mielőtt összejöttem a párommal, sajnos igazi, érdemi szexuális kapcsolataim nem voltak, csak afféle nekifutások, hisz még kezdő voltam, tapasztalatlan, sokszor el is robogott mellettem a szerencse, mert nem vettem észre, nem tudtam kezelni.

Jelenleg mondhatni boldog párkapcsolatban élek a barátnőmmel, szeretem, ő is szeret, szerintem jó pár vagyunk, és ezt szeretném is, ha így maradna, sőt!

Viszont valamiért mégis bennem van, hogy azért úgy 2-3 lánnyal még kipróbálnám a szexet, hogy pontot tehessek a fiatalkorom végére, teljesként zárhassam le. Tudom, sokaknak furcsa lehet ez, de én úgy érzem, hogy ez fontos lenne ebből a szempontból.

Neki nem is merem mondani ezt, mert tudom, hogy úgysem értené meg, kiakadna, és az lenne a konklúzió, hogy én őt nem szeretem, holott abszolút nem erről van szó. Ennél egyszerűbb dolgokat is vesz szívére.

Mit tennétek a helyemben? Vagy vajon egyébbel van a gond? Voltatok ti így?

2014. febr. 7. 18:08
1 2
 11/12 anonim válasza:
en mar 2 eve vagyok egyutt a baratommal, es en is szoktam arra gondolni, h kiprobalnam massal is a szexet(eddig cs vele fekudtem le). mi mar regota ismerjuk egymast, es regota szeretjuk egymast.... neki volt mar tobb szex-partnere(nem sok, de akkor is volt)....ha arra gondolok, h az en baratom is igy gondolkodik, mint te, h szeretne massal is szexelni akkor megszakad a szivem. nem szeretnek a baratnod helyeben lenni... amikor en ilyesmire gondoltam, nagy buntudatom lett, pedig nem csinaltam semmit...te h tudnal a csaj szemebe nezni ha megcsalnad ? nem szamit h cs egyejszakas kaland volt...a megcsalas az megcsalas...es ha kepes lennel megcsalni akkor nem is szereted ot igazan...ha szereted akkor lepj tul ezen a gondolaton...probalj meg arra gondolni h mennyire szereted a baratnodet, es arra h te mit tennel ha megtudnad h a baratnodnek vannak olyan vagyai mint neked. mit ereznel ha tudnad h titokban o is szeretne massal is szexelni...en belebolondulnek....azt javaslom h probaljatok ki uj pozokat, helyszineket, vegyel neki szexy fehernemuket amit majd letepsz rola...lepjetek meg egymast akarmivel...komolyan kerlek, h ne csald meg :(
2014. febr. 22. 14:02
 12/12 A kérdező kommentje:
Érdekes, ahogy az emberek ragaszkodnak azokhoz a bevett dolgokhoz, paradigmákhoz, amikhez valamilyen jelentést, jelentőséget társítanak, anélkül, hogy a logikáján vagy eredetén elgondolkoznának...
2014. febr. 26. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!