Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt még olyan nő, akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még olyan nő, akit soha nem szeretett egy férfi sem igazán?

Figyelt kérdés
Ti hogy tudjátok ezt feldolgozni? Igyekszem hinni a kapcsolatokban, de nem hiszem, hogy találnék olyat, akivel működne.

2014. febr. 7. 01:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

8-as, tökéletesen értelek. Sok éves házasság után váltam el, mert a férjemnek nem számitott hogy én ki és milyen vagyok, csak két nagy mell legyen és ennyi. megelégeltem és elváltam. Nem látott, nem hallott, saját ideáját vetitette rám, amikor kapisgálta, hogy még sem teljesen úgy van ahogy azt ő hiszi, mégegyszer hiszi, hiszi, akkor még én voltam a hibás. Mindketten megszenvedtük, ő az önámitását, én a társas magányt.

Engem sem szerettek még valójában önmagamért. Egy -egy tulajdonságomért igen, egészében véve nem.

2014. febr. 7. 16:06
 12/17 A kérdező kommentje:
Az, hogy kivel van holnapom, az attól függ, hogy mennyire tudunk összecsiszolódni. Honnan tudjam így előre, hogy kivel illenék össze?!
2014. febr. 7. 16:07
 13/17 A kérdező kommentje:
De különben mindegy is, mert először magamat akarnám megvalósítani. És ahhoz meg nem kell egy férfi. Sőt, barátok sem. Magamtól akarom vinni valamire. Nem akarok támaszkodni. A magány meg majd elmúlik, nem kell erőltetni semmit. Csak egy újabb csalódástól tartok, de hát azt is túl lehet élni, ha otthagynak.
2014. febr. 7. 16:13
 14/17 anonim ***** válasza:

Erre irtam 9-ben, hogy tudj magadról először, és azután kb tudod hogy milyen legyen az a férfi akivel meg szeretnél ismerkedni.

Tudd hogy te ki és milyen vagy, az életről mit gondolsz, hogyan szeretnél kapcsolatban élni, mitől vagy jól, mi az amit határozottan elutasitasz, ezeket szerintem tudod is. Akkor jöhet, hogy milyen legyen a férfi. Azt már csak te tudod, hogy te hogyan és mit, kit szeretsz, szereted-e az ajtócsapkodós vitákat, vagy a gyöngédséget, eltartanád -e a férfit vagy sem, stb. Inkább Az életvitel is fontos.

Összecsiszolódni ? A szex is fontos, ám nem elsősorban, és nem a legfontosabb. Van az úgy, hogy egy ölelés sokkal jobban tud esni, mint a szex. Aztán megtörténhet, hogy az ölelésből mégis csak fergeteges szex lesz, teli gyöngédséggel.

2014. febr. 7. 16:15
 15/17 A kérdező kommentje:
Az összecsiszolódás alatt nem a szexet értettem! Hanem a miket már fentebb elsoroltál. Magyarul mennyire tudunk egymáshoz alkalmazodni anélkül, hogy bármelyikünk egyénisége elveszne.
2014. febr. 7. 16:18
 16/17 anonim ***** válasza:
személyisége - sok sikert :) :) :) Van az úgy, hogy nem is várod, nem is keresed, egy figyelmes kedves férfi nem mindig nagy viharral, villámcsapással érkezik, van hogy csak belopakodik csendben, és már itthon is érzi magát, mint aki mindig is itt élt. Rágörcsölni fölösleges.
2014. febr. 7. 16:25
 17/17 anonim ***** válasza:

Azt mondják, ilyen a fiú a lányhoz, amikor igazán szeret :

Figyel rá, meghallgatja, érdeklődik iránta, érdekli mi van vele, aggódik érte, félti.

Nem engem még nem szerettek igazán. Túl sokat nem foglalkozok ezzel a kérdéssel, a fiúban volt a szeretni nem tudás hibája. Majd ezután :)

2014. febr. 7. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!