Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin nap ajándék nélkül?
Barátommal 3 hete vagyunk együtt.Beszéltünk már a Valentin napról,hogy tartsuk,ne tartsuk..Aztán arra jutottunk,hogy megtartjuk. De a részletekbe nem bonyolódtunk nagyon bele.
Nekem az a véleményem,hogy nem kell nagy felhajtást csinálni.Szerintetek mit szólna,ha felajánlanám,hogy ajándékot ne vegyünk egymásnak,csak annyi,hogy legyünk együtt meg mondjuk rendelünk valami kaját? Nektek tetszene ez az ötlet?:)
Meg mondjuk a barátomnak 1 hete volt a névnapja is..vettem neki egy elég drága parfümöt,és azért nem vagyok annyira jó anyagi helyzetben,hogy egy hét alatt több ezret költsek ajándékokra,nem azért mert nem szeretem,csak amúgy sem szeretem anyukám pénzét elkölteni másokra.:)
16L
Jó, hogy mondod kérdező. Ha lenne nőm, tuti hogy rendelnék egy óriáspizzát és bekajálnánk de durván! Jó pepperonisat, ami csípős, hogy alaposan lángoljon a szerelmem szája, így legalább folyamatosan csókolhatnám. Nem lenne ideje csípni. :)
Szóval nekem ez megfelelne. Simán jó dolog. Pont azért, mert nem kell túldramatizálni e napot. Hatalmas kajálás egy hatalmas szerelmeskedés után.
Igaz,hogy csak 3 hete vagyunk együtt,de előtte 4 évig legjobb barátok voltunk,úgyhogy természetes volt,hogy veszek neki valamit.:)
Köszi a tippeket.:) De fiúnak nem fura adni egy szál virágot?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!