Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is az lenne a normális ha még nem jártok, hogy előtte megbeszélitek egymással a régi kapcsolatokat, kalandokat?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem szívesen beszél senki se az exeiről, meg a futókalandjairól, de jobb tisztázni szerintem az elején ezeket. És ha igazán komolyan gondolja veled el fogja mondani őszintén nem? Nekem sajnos az a véleményem, hogy a pasik titkolóznak és nem merik elmondani.
2014. febr. 6. 16:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A párom a múltamnak a töredékéről sem tud... akkor nem lenne a párom nagy eséllyel... de nem is hazudtam neki, amikor rákérdezett, közöltem vele, hogy nem akarja tudni... Innentől nem feszegette a témát, tényleg nem akarta tudni :D. 1-2 srácról tud, akiről konkrétan hallott, és kész!

Én se faggattam, ő akart róla beszélni, meghallgattam, ezzel lezárva...

Idén leszünk 21 éve együtt. :)

2014. febr. 6. 17:28
 12/15 anonim ***** válasza:

Én is úgy gondolom, hogy hozzátartozik az emberhez a múltja is. Nekem fontos, így olyat választok, aki ezt elfogadja. Akinek nem fontos, vagy éppen nem akarja elmondani, válasszon olyat, aki szintén így van vele. Hasonló a hasonlóval, és mindenki boldog lesz.

22/F

2014. febr. 6. 19:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem akaratomon kívül zúdította a párom a nyakamba a múltja rengeteg apró részletét.Nagyon rosszul esett, mert nem akartam tudni sok mindent. Úgyhogy szerintem csak akkor kell beszélni a múltról bővebben, ha a páros mindkét tagja tényleg akarja.
2014. febr. 7. 13:58
 14/15 anonim ***** válasza:

nekem szerencsém volt, elmondtunk minden múltban történő magánéleti eseményt egymásnak amikor összejöttünk és így teljesen mondhatni tiszta lappal indultunk :)

már 2 éve együtt vagyunk

20/L

2014. febr. 7. 22:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Pár dolgot azért nem árt tisztázni egy kapcsolat elején. Akár a legelső alkalommal. Hogy mondjuk az illető 4-5 emberrel, vagy 150 emberrel volt. Mert ez nagyon nem mindegy.

Akár azt is jó lehet tudni, hogy az előző kapcsolatok hogyan értek véget, mert ha mondjuk mindig az adott hölgy/úr szakított, akkor könnyen lehet hogy egyik pillanatról a másikra minket is otthagy. Vagy ha több olyan kapcsolata volt, ahol nem bírta kimondani hogy vége, akkor itt is számíthat arra, hogy már rég nincs köztük semmi, de mondjuk még egy évig húzzák halasztják a dolgot.

2014. febr. 8. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!