Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves lány vagyok. Nagyon gáz, hogy egy ilyen srác tetszik?
"később lehetnek problémák"
Mert ez tényleg egy hatalmas generációs szakadék.
Előbb mész nyugdíjba,na bumm és akkor mi van? :D
Én csak saját tapasztalatomat tudom megosztani veled.
Mikor a férjemmel összejöttünk én 24 éves voltam, ő a 21 et töltötte. (3 év és 5 hónap van köztünk).
Életem legjobb kapcsolata vele van:) másba nem is voltam szerelmes soha. Eszméletlenül összepasszol a személyiségünk, bejövünk egymásnak satöbbi...
22 éves volt amikor összeházasodtunk, én 25. Soha nem is mertem ilyen jó kapcsolatról álmodni:)
Voltak kapcsolataim, voltak idősebb fiúk is, de egyszerűen éretlenek voltak agyilag egy komoly kapcsolathoz...
Ha jól megvagytok, ne aggodalmaskodj azon hogy fiatalabb. Az csak egy szám, semmi több.
Még az anyósom is úgy van vele, ha 2 ember szereti egymást, és jól kijönnek, akkor a kor nem számít. Lényegtelen hogy ki az idősebb és mennyivel. (n 28)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!