Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 23 éves lány vagyok. Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves lány vagyok. Nagyon gáz, hogy egy ilyen srác tetszik?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy még csak 20 éves, de annyira sok közös van bennünk, meg kb az első perctől iszonyat jól elvoltunk. Igaz, nagyon ritkán találkozunk, inkább neten szoktunk beszélgetni, de ijesztő, hogy mennyire egy hullámhosszon vagyunk. Túl fiatal hozzám?
2014. febr. 6. 10:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%
3 év nem sok, még akkor sem, ha a nő az idősebb. Maximum olyan problémák adódhatnak később, hogy te már szeretnél családot+gyerekeket, de ő még akkor túl fiatalnak érzi magát ehhez. Ha viszont, mint írod, annyira egy hullámhosszon vagytok, akkor biztos ezt is meg tudjátok beszélni.
2014. febr. 6. 11:33
 12/19 anonim ***** válasza:
Manapság nincs olyan,h fiatal vagy öreg.
2014. febr. 6. 11:48
 13/19 anonim ***** válasza:

"később lehetnek problémák"

Mert ez tényleg egy hatalmas generációs szakadék.

Előbb mész nyugdíjba,na bumm és akkor mi van? :D

2014. febr. 6. 12:11
 14/19 anonim ***** válasza:
ez a korkülönbség később csak még jobban elmosódik, amikor már mindkettőtök dolgozik pl. Apróbb gond talán tényleg a családalapításnál lehet, de ha annyira szeretitek egymást, akkor biztos nem lesz vita :)
2014. febr. 6. 12:12
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat:))
2014. febr. 6. 12:39
 16/19 anonim ***** válasza:
Pont ez a lényeg, hogy jól kijöjjetek és egy hullámhosszon legyetek! Ez fontosabb, mint az életkor.
2014. febr. 6. 12:42
 17/19 anonim válasza:
Próbáld meg,főleg ha ennyire "ismer" téged és ő is őt. veszteni valód nicns! :))) ÁMEN
2014. febr. 6. 16:24
 18/19 anonim ***** válasza:

Én csak saját tapasztalatomat tudom megosztani veled.

Mikor a férjemmel összejöttünk én 24 éves voltam, ő a 21 et töltötte. (3 év és 5 hónap van köztünk).

Életem legjobb kapcsolata vele van:) másba nem is voltam szerelmes soha. Eszméletlenül összepasszol a személyiségünk, bejövünk egymásnak satöbbi...

22 éves volt amikor összeházasodtunk, én 25. Soha nem is mertem ilyen jó kapcsolatról álmodni:)

Voltak kapcsolataim, voltak idősebb fiúk is, de egyszerűen éretlenek voltak agyilag egy komoly kapcsolathoz...

Ha jól megvagytok, ne aggodalmaskodj azon hogy fiatalabb. Az csak egy szám, semmi több.

Még az anyósom is úgy van vele, ha 2 ember szereti egymást, és jól kijönnek, akkor a kor nem számít. Lényegtelen hogy ki az idősebb és mennyivel. (n 28)

2014. febr. 6. 18:15
 19/19 A kérdező kommentje:
köszönöm:))))
2014. febr. 14. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!