Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gáz, ha egy fiú animét néz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gáz, ha egy fiú animét néz?

Figyelt kérdés
Miért kizáró ok sok lánynál?
2014. febr. 5. 15:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Az én férjem is nézi pedig 25 éves. Volt amit én is megnéztem vele, mert addig rágta a fülemet. (Mirai nikki:) Az jó volt:)
2014. febr. 5. 17:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Miért lenne az? Bleach a király!!! 27 f
2014. febr. 5. 19:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz, aki meg azt mondja, egyik füleden be másikon ki. 27 vagyok és rendszeresen nézek animét. Persze nem sokat, heti 2-3 részt max. Egyes műveknek több mondanivalója van, mint egynéhány mozifilmnek. Persze a sok amerikai f.s film, az oké.. Aki emiatt elítélne, rá se figyelnék. Amúgy is az, hogy mit csinálsz szabadidődbe privát dolog.
2014. febr. 6. 11:52
 14/17 anonim válasza:

#4: Miért te azért nézel pl egy sorozatot hogy felálljon, vagy mi? Gratulálni tudok csak.

#3: Előbb írni tanulj meg, utána ülj gép elé.

Egyébként semmi gond nincs vele szerintem. Én keveset láttam csak és nagy valószínűséggel nem is fogok többet. Nem az én műfajom. De ennek ellenére vannak olyan barátaim akik nagy fanok, de engem nem zavar. Legalábbis addig, amíg engem kihagynak belőle és nem erőltetik rám.

2014. febr. 6. 14:45
 15/17 anonim válasza:
szerintem meg az gáz, hogy rögtön lehülyézitek azt, aki nem ismeri ezt a szubkultúrát!! ti sem vagytok különbek, egyáltalán nem nézitek a dolgot a másik fél szempontjából...igen, sokan vannak akik nem ismerik az animéket, és nem mindegy a tálalás! ha valaki rögtön odavágja, hogy szereti az ecchit, akkor ne csodálkozzon, ha rögtön kap egy tiltást...egyébként is el kell fogadni ha valakinek nem tetszik, nem kell rögtön sértődni és korlátoltnak nevezni a másikat (volt már erre példa)...nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. és persze az sem mindegy, hogy milyen mértékben, és mi a fontossági sorrend. (nekem exem egy megrögzött otaku volt, hát köszönöm szépen, soha többet nem kérek az ilyenekből...)
2014. febr. 6. 15:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Mert az, amit ők animének gondolnak, az közelében sincs a valóságnak. Ez olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy utálja a könyveket, de nem fogalmazna meg egy stílust. Ha értelmesebb a lány, mutass neki egy romantikusabb OVA-t, aztán utána kérdezd meg. :)
2014. febr. 8. 01:32
 17/17 anonim válasza:
jó, hát ha már a magyarázat után is ugyanúgy szajkózzák hogy ugyanolyan szar az összes, akkor meg rájuk kell hagyni, mert úgyse lehet megértetni velük az ellenkezőjét, vannak korlátolt emberek, na :D
2014. febr. 9. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!