Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rettegek, h megcsal. Emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettegek, h megcsal. Emiatt nem is merek vele lefeküdni. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
nem merek lefeküdni a barátommal. félek, h megcsal. mostanában kedvesebb velem, de azt mondja, ez azért van, mert nyavalyogtam neki, h ne legyen mindig rosszkedvű. és mostanában igyekszik tényleg törődni velem, eddig is törődött, de most még többet, mert mondtam már neki, h hianyzik a törődés. de mi van, ha megcsal? nem akarok belenézni a telefonjába. az összes szabadidejét velem tölti. én meg már csak hetente egyszer tudok vele lefeküdni. most azt hazudtam neki, h abbahagyom a tabit, és hasznaljunk ovszert. nem akarok semmit elkapni. 19, l
2009. dec. 6. 23:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

te paranoiás vagy. csak egy szavadba kerül, és ő máris kedvesebb veled. szted ez mitjelent?

az összes szabadidejét veled tölti....és ez???

hallod...te beteg vagy:D ráadásul még hazudozol is neki.

így elfogod őt veszíteni. ő mindent megtesz, és kedves veled, temeg hazudozol, és lefeküdni sem vagy vele képes a paranoid miatt. tönkre fogod tenni a kapcsolatotokat.

2009. dec. 6. 23:41
 2/8 A kérdező kommentje:
jol van no, nem kell bunkozni.
2009. dec. 6. 23:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem bunkózott, tök igaza van. :)
2009. dec. 6. 23:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha rettegsz, hagyd ott - de legalábbis kérjél időt.

Aztán kezeltesd magad. Ez nálad már betegség, ahogy itt leírtad.

Ha nagyon-nagyon türelmes, akkor megpróbálhatsz vele maradni és úgy kezeltetni magad. Ő egyedül nem fog boldogulni veled, szaksegítség kell.

2009. dec. 7. 01:50
 5/8 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Ha az én barátnőm lennél már kivágtalak volna, mint a huzat!

22/F

2009. dec. 7. 10:21
 6/8 A kérdező kommentje:
kösz. segitségre lenne szükségem, nem leszólásra.
2009. dec. 7. 14:50
 7/8 anonim ***** válasza:
tanulj meg megbízni abban akit szeretsz..
2009. dec. 7. 15:34
 8/8 kolosszus22 ***** válasza:

Most itt mit tudunk segíteni!? Egy megoldás van csak, hogy megbízol benne,mert pont ezzel amit csinálsz fogod elérni nála, hogy megcsaljon v. otthagyjon és még jogos is lenne!

22/F

2009. dec. 7. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!