Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig fogja bírni a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fogja bírni a barátnőm nélkülem?

Figyelt kérdés
Már elég régóta együtt voltunk, együtt is éltünk. Történtek olyan dolgok amik nála problémát okoztak, én pedig nem tudtam, hogy hibázok. Elnyomta magában az évek alatt majd szépen kitört egyszerre és elhagyott. Nagyon szeret, szakítása után nem sokkal fel is keresett újra, találkozgattunk, napi rendszerességgel órákat beszéltünk, rendeződni látszott minden. Utána megint úgy érezte, hogy ennyi volt. Majd megint "összejöttünk" és ismét "dobott" ez így megy már egy jó ideje. Jelen pillanatban megint a "dobott" státuszban vagyok. Azt mondja szeret, de nem tudná még most velem újrakezdeni a hibáim miatt, mert nem biztos benne, hogy ezeken tudtam változtatni. Viszont többször is kijelentette, hogy nem tud élni nélkülem, akárhogy is akar, ezért keresett folyton. Nincs neki más, és tényleg tiszta szívből szeret. Meddig bírhatja így nélkülem? Tudom, hogy nem lehet ezt pontosan megmondani, csak hátha egy kívülálló jobb tanácsokat ad.
2014. febr. 4. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:
segitene az ha tudnánk mit hibáztál
2014. febr. 4. 18:48
 2/7 Moszuke ***** válasza:

idő kérdése és valamelyik dobás után már nem fog veled újra összejönni.

főleg mivel ezt te hagyod, a tisztelet írmagja sincs már meg benne ha rád néz.

hát ha számok kellenek, mondjuk fél évet mondok.

vagy még 3-4szakítást

2014. febr. 4. 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyjátok békén egymást és keressetek olyat, aki passzol hozzátok. Külön-külön.
2014. febr. 4. 18:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Hogyne hagynám, benne megtaláltam mindent amit kerestem, életem szerelme. Persze, hogy ráhagyom, majdcsak megjön az esze. Nem tudok túllépni rajta, próbálkoztam, de nem megy, nem mert olyan érzésem volt, hogy megcsalom, hiába nem vagyunk együtt. Nem szeretném elveszíteni, és Ő sem erre törekszik, csak egyszerűen "most" úgy érzi nem tudná újrakezdeni. Azért mert nem tudja biztosra, hogy változtam. Annyi volt a hibám, hogy a múltjával foglalkoztam sokat, és meg is lett az eredménye. Bár nem gondoltam, hogy ide juthatunk, sajnos csak utólag jöttem rá, hogy értelmetlen volt olyan dolgokat felhozni, amihez gyakorlatilag közöm sincs.
2014. febr. 4. 18:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez de jó módszer... Szóval ha a csajodnak baja van, akkor nem megkér hogy ezt ne csináld, hanem befenyít egy párnapos szakítással, majd nagy kegyesen visszafogad, te meg mint a kivert kutya, négykézláb kúszol-mászol körülötte. Okos csaj. Ne aggaódj, amint eléggé meghunyászkodtál, megint megkapod majd a jutalmadat: visszafogad. Jó kutya vagy, gyorsan tanulsz.
2014. febr. 4. 19:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem pár napos, azóta, hogy elköltözött hónapok teltek el. Azon pedig nem tudok változtatni jelen pillanatban, hogy nem mondta, hogy folyton hibázok, ha már magamtól nem jöttem rá. Nem tudom meddig húzza ezt, hogy a "eszére hallgat és nem a szívére".
2014. febr. 4. 19:06
 7/7 anonim ***** válasza:
velem ezt 7 hónapig játszotta szakítás után, végül megint visszajött volna, de 2 hétre rá becsajozott. Nem ajánlom, nekem jó lecke volt!
2014. febr. 4. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!