Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lazuljak el ha vele vagyok?
A feszültségoldásra az alkohol a legrosszabb, mert könnyen megszokod!
Barátnőm pasija, amikor találkozunk 3asban (pl egyszer elmentünk egy ilyen kiszabadulós játékba) mindig sörözik. Már amikor találkoztunk, a megállóban volt egy a kezében, és útközben is be kellett mennünk egyért. (kitudja, otthon mit ivott még előtte)
Szülinapkor átmentem, már whiskeyzett. Egyszer elmentünk ilyen kis helyi mulatságba, ott is sörrel volt a kezében, amikor odamentünk, hozzájuk, később borozott.
A lényeg, hogy pia nélkül még nem láttam! (Úgy tűnik ilyen kis dolgokon is ennyire stresszel, hogy a csaja legjobb barátnőjével találkozik..)
Úgy gondolom, bár ezt csak sejtem, hogy amikor a barátnőmmel találkozik(a csajával) akkor is legtöbbször iszik. Van hogy átmegy hozzá, és elkezdenek piálni, ha a barátnőm nem iszik akkor lecseszi! érte, hogy miért nem.
Nem veszik fel egy állásra, már is iszik. Összevesznek a barátnőjével, máris iszik.
Bocsi, nem akarlak untatni, a lényeg, hogy az alkohol nem old meg semmit, valószínűleg ő észre sem veszi, de nagyon gáz amit csinál!!
25 éves emberről beszélünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!