Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik (25-30) ti hazudnátok a szeretőtöknek, hogy szeretitek?
Figyelt kérdés
mi értelme van, ettől azt hiszitek, hogy tovább birtokolhatjátok a csajt?
26/L
2014. febr. 3. 21:59
2/9 ASOT válasza:
Melyik volt az a csúf gonosz aki átvert téged? Ellátjuk a baját!
3/9 anonim válasza:
Én eleve hülyeségnek tartom az egésze szerető-dolgot. Ha kapcsolatban vagyok valakivel, miért kéne más? Megfordítva: ha több nő társaságára van szükségem, miért lennék kapcsolatban?
5/9 A kérdező kommentje:
a gonosz hókusz pók =(
bárcsak megérteném a pasit
2014. febr. 3. 22:03
6/9 ASOT válasza:
Ejjnye birtokostörp azt hitte mindent megtehet a mi kis törpillánkkal....ezért kitagadjuk őt aprajafalvából!!!
8/9 anonim válasza:
a szexért én szinte bármit hazudnék :D bár nehéz röhögés nélkül azt hazudni, hogy szeretsz valakit, de megoldható :D
26F
9/9 anonim válasza:
Egyet szogezzunk le a leghalatlanabb szerep a szeretoe. Neki mindig mindenbol utoljara jut. Egy "szeretlek" szoval sokaig elvannak, nem panaszkodnak... Lehet erre jatszot a masik fel is... Ez az en meglatasom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!