Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátom (aki történetesen csaj) itt aludt nálam. Nem történt semmi köztünk. De hogyan adagoljam ezt be a barátnőmnek?
A dolog ott kezdődik, hogy a csaj barátom elég rossz passzban van, találkoztunk, ittunk kicsit sokat, és neki nem volt hova hazamennie, vagyis elméletileg volt, de 5ig várhatott volna a vonatra. Úgyhogy nálam aludt, de egy ölelésen túl semmi sem történt.
A barátnőm már kezdettől rossz szemmel nézi ezt a baráti viszonyt és már az is zavarja hogy kettesben dumálunk. Nem igazán tudom egy ilyet hogyan fogadna? Azt se tudom, hogy érdemes e elmondani, vagy inkább titokban maradjon, bár nem szeretek titkolózni.
A férjemme előfordult.. Vicces volt:)
/ én is aludtam már úgy a bnőmmel/
Apu is alidt a legjobb haverjával, és mivel csak kiskanál nagykanalban fértek el, azőta is röhögnek egymáson...
Azert vannak ezek a történetekmert a masik fél csak ezen akad ki...
Másrészt arról nem volt szó, h alvás közben ölelkeztek, hanem,mhogy volt ölelés...
Az megint más kérdés, hogy ha az ellenkező nemű barátom aludna nálam, akkor másik ágyban, vagy a földön aludnék, márcsak azért is, nehogy álmomban azt higgyem a párom az, mert szoktam álmomban kezdeményezni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!