Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti adnátok még egy esélyt a pasinak aki első randin meg akart csókolni?
Kedves a srác elég rámenős de érzékeny is.
Úgy éreztem hogy lelki rokonság van köztünk de most nem tudom mi legyen, túl rámenősnek tűnt a randin, lehet csak bizonyítani akart nem tudom.
Emailben megírtam neki utána nem sokkal, hogy nem szeretem amikor a legelején már meg akarnak csókolni..
Visszaírt hogy megért sajnálja és adjak neki még egy esélyt.
Egy ideje nem keresem ő viszont engem igen, elég kitartónak tűnik, de mondtam hogy nekem most idő kell.
Szerintetek jól tettem?
Ti mit csinálnátok?
Én a lelkem mélyén adnék neki még egy esélyt olyan aranyos még egy férfi sem volt ilyen kitartó és romantikus de látom kezd kétségbe esni hogy elveszített..
26N
Kérdező
Nagyon nem szép játékot játszol! Vagy megbocsájtunk és tovább lépünk, (mellesleg nincsen miért megbocsájtani, nem bűnt követett el, max félreértette egy jelzésedet) vagy nem, és akkor ennyi.
De szivatni, meg "hát nem tudom" az nem szép dolog.
Dönts, és NE szórakozz vele, etikátlan! Nagyon!
Kérdező, szerintem neked nem kellene akárkit is az "érzékeny" jelzővel illetni, tekintve, hogy egy csók-kísérleten kattogsz - ha jól veszem ki a szövegből - napok (!) óta!
Nem a kezedet kérte meg, te elmondtad neki, hogy korainak tartod ő elfogadta és gondolta majd folytatjátok az ismerkedést ahogy normális emberek.
Fiatalabb koromban amikor egy barátnőmnek két hónap "együtt járás" után egy hevesebb csókcsata folyamán ki akartam kapcsolni a melltartóját szólt, hogy ne még. Mondtam oké, bocs, ő mondta semmi baj, csak még nem érzi úgy. Ennyiben is maradtunk (nyilván később eljött az ideje mindennek), nem kezdett el hisztizni, meg napokra eltűnni...és mi 16-18 éves félfelnőttek voltunk még csak, nem felnőtt emberek, mint te...ez ovis szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!