Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelentenek-e szavak? Vagy idézet? Fontos!
Általában az az ember jut a legmesszebb,aki hajlandó merni és csinálni.Egy óvatos hajó soha nem jut messze a pártól!!!!!!
Ez egy csaj idézte szerintem nekem! ez rosszat jelent vagy nem?
Ez azt jelenti, hogy valószínűleg(bocs, de)töketlen barom vagy.
Kelj fel és csinálj valamit.Bármit...
És te mi vagy, fiú?
Aki mer, az nyer! Nem túl bonyolult.
Mind a kettő ugyanazt jelenti, amit már előttem is írtak: aki mer, az nyer.
Általában az az ember jut messzebb, aki hajlandó merni és csinálni: ha állandóan azon tökölsz, hogy vajon meg merd-e tenni, vagy sem, akkor nem fogsz előbbre jutni.
Egy óvatos hajó soha nem jut messze a parttól: ha túl ovatós vagy, és nem mered bevállalni a rizikósabb dolgokat (értsd: nyílt, tajtékzó tenger a hajó esetében), akkor folyamatosan csak egy helyben fogsz tipródni.
Az a szép a szólásokban, hogy nem kell túl bonyolultan értelmezni őket. Pont azt jelentik, amit mondanak.
Szóval, ha arról van szó, akkor csak hajrá! Merd megtenni! ;)
tegnap evvel a csajal randiztam de a végén csak arcra puszit engedett mert úgy tartotta az arcát!
de azt mondta talizhatunk legközelebb is csak máma néztem a ki írását nem biztos hogy nekem szol. lehet én értetem fére de ma nem vete fel a telot és az sms-re se válaszolt
mi az hogy "szerintem nekem"?
neked küldte vagy csak gondolod, egyáltalán hogy küldte?
Ahogy elöttem is írták,tedd meg akármiről is van szó.Értsd úgy a idézetet ahogy van,ne bonyolítsd.
Az az ember jut mindig messzebb amelyik mer valamit is csináli,az éri el a céljait, esetleg azt a lányt akit szeret vagy hasonlók.Aki óvatosan él,annak nem hullik semmi se a ölébe,küzdeni,harcolni kell mindenért,mert különben nem jutsz el sehova ( part-hajó) :)
De tényleg,csak olvasd és értsd az idézeteket,nem kell túl bonyolítania dolot,egyértelmű,csak szövegértelmezés és szituáció elképzelése max. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!