Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 eves lany,28 eves pasi?
Egy ilyen koru ferfi akarhat komoly kapcsolatot? Neki nem kell már a gyerek, csalad, stb..?
21 eves vagyok, tanulok, ne gyertek azzal, hogy szuljek, mert regebben kaptam hasonlo valaszt. Amugy is tapasztalatlan vagyok még.
van itt több lehetőség is.
1.imádja az egyedüllétet és a folyamatos kúrálásokat fiatal csajokkal,szóval nincsen esély kapcsolatra,max arra,hogy te leszel a vasárnap nevű a telójában.
2.simán összejön veled,csak ennyi idősen már akadnak igények,nem elég a fiatal tested.
pl adj bele a rezsibe,tudj főzni,vedd ki a részed a házimunkából.
ha ilyen,akkor az semmiben nem különbözik egy normál kapcsolattól,csak annyiban,hogy ő fiatal lányba szereti belerakni,teljesen érthető okokból:)
nagyos sarkosan ez a helyzet.
Igen, a főzés emlitette már, hogy jo pont, illetve szerintem neki már elege van az egyedullettol.
tenyleg, miert jobb egy fiatal szwxben, ha itt tartunk? Nem baj, hogy sokkal tapasztalatlanabb?
és nem cask a szex a lényeg!
Egy tapasztalatlant is meg lehet tanítani, s az még aranyos is.
és igen, van, akinek nem a fiatal teste miatt kell egy fiatal lány, hanem azért mert olyan aranyos amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!