Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 eves lany,28 eves pasi?

Figyelt kérdés

Egy ilyen koru ferfi akarhat komoly kapcsolatot? Neki nem kell már a gyerek, csalad, stb..?

21 eves vagyok, tanulok, ne gyertek azzal, hogy szuljek, mert regebben kaptam hasonlo valaszt. Amugy is tapasztalatlan vagyok még.

2014. febr. 3. 02:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tőle, mert necces
2014. febr. 3. 02:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Persze, különben te sem vagy már gyerek, miért ne akarhatna?
2014. febr. 3. 02:23
 3/12 anonim ***** válasza:

van itt több lehetőség is.

1.imádja az egyedüllétet és a folyamatos kúrálásokat fiatal csajokkal,szóval nincsen esély kapcsolatra,max arra,hogy te leszel a vasárnap nevű a telójában.

2.simán összejön veled,csak ennyi idősen már akadnak igények,nem elég a fiatal tested.

pl adj bele a rezsibe,tudj főzni,vedd ki a részed a házimunkából.

ha ilyen,akkor az semmiben nem különbözik egy normál kapcsolattól,csak annyiban,hogy ő fiatal lányba szereti belerakni,teljesen érthető okokból:)

nagyos sarkosan ez a helyzet.

2014. febr. 3. 02:34
 4/12 A kérdező kommentje:

Igen, a főzés emlitette már, hogy jo pont, illetve szerintem neki már elege van az egyedullettol.

tenyleg, miert jobb egy fiatal szwxben, ha itt tartunk? Nem baj, hogy sokkal tapasztalatlanabb?

2014. febr. 3. 02:49
 5/12 anonim ***** válasza:
én 36 vagyok és 21 éves a célpont....
2014. febr. 3. 07:05
 6/12 anonim ***** válasza:

és nem cask a szex a lényeg!

Egy tapasztalatlant is meg lehet tanítani, s az még aranyos is.

és igen, van, akinek nem a fiatal teste miatt kell egy fiatal lány, hanem azért mert olyan aranyos amilyen.

2014. febr. 3. 07:08
 7/12 anonim ***** válasza:
Attól függetlenül, hogy vágyhat már ez a férfi saját családra, eddig nem jutott el addig, hogy legyen egy tartós kapcsolata, 28 évesen meg azért mégsem akar az ember egy idegennel gyereket csinálni. Szóval vagy összejön egy idősebb, biológiai órája miatt aggódó gyermektelen nővel, vagy pedig keres egy te korod körüli lányt, és vár még egy kicsit, amíg jobban megismeritek egymást. Egy férfi általában tovább marad fiatalos, az se gond neki, ha 30-on túl születik a gyerek. Persze manapság már a nőknek sem, ha az általános tendenciát nézzük. Azt persze én nehezen tudom elképzelni, hogy az első szerelemből sírig tartó boldogság lesz, de azért ismerek ilyen párokat. A tapasztalatlanság a szexben nem probléma, érzelmileg viszont elég gyakran megakaszthatja a kapcsolatot.
2014. febr. 3. 08:18
 8/12 QueenRavenna ***** válasza:
Én 21 évesen 37 évessel paráználkodom. Csak szex, és nem nős ember.
2014. febr. 3. 08:56
 9/12 anonim ***** válasza:
Ne paráználkodj!
2014. febr. 3. 10:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm is 21. volt én 41. Jó volt vele szerettük egymást. Most egyedül vagyok sajnos. 28 nál idősebb barátnőm még nem volt. Valahogy a fiatalabbakat vonzom.
2014. febr. 3. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!