Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az angol férfiak lenézik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az angol férfiak lenézik a magyar nőket?

Figyelt kérdés

Itt élek Angliában fél éve és találkoztam és randiztam pár angol sráccal, de komolyabb kapcsolatot egyikük sem akar.

Nekem az az érzésem, hogy volt olyan akinek tetszettem, de ő sem akart velem semmi komolyat.

Szerintem azért nem közelednek felém, mert magyar vagyok.

Valakinek van ebben tapasztalata?

2014. febr. 2. 23:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%

ahogy én elnéztem lenéznek eek mindenkit. nagyképüek, randizz itt magyarokkal van belôle elég.

angliára sokkal igazabb lehet, hogy a pasiknak cask szexre kellenek a nôk. éjszakában dolgoztam bulivárosban.

egy 270 szobás hotelben hétvégén van min 100 qrva, s annak 250 ügyfele.... mit vársz ilyen pasiktól?

ezek nem fognak lemondani egy nô miatt a többi lyukról.

2014. febr. 10. 04:56
 12/13 anonim válasza:
az angol le mer nézni bárki mást??? pedig ők aztán rondák mint a világháború.... Fujj a Kismalac Mister Universe címet nyerhetne velük szemben. De ugyanakkor az is igaz hogy Minden Kakas úr a maga szemétjén. Nagy-Britanniában ezek az Angolok. De remélhetőleg nemsokára felbomlik:DDDD
2016. aug. 24. 20:58
 13/13 anonim válasza:
Amiket fentebb olvastam teljesen hulyeseg. Kint elek angliaban es nem is randiznek nagyon magyarral. Sokkal kedvesebbek elozekenyebbek. Segitenek a hazimunkaban egyenlonek tekintenek, es soha nem korlatoznanak be barmiben is. Az hogy eddig nem sikerult az nem azt jelenti hogy nem fog. Valoban nehezebben kotelezodnek el, mert nem az van mint Magyarorszagon hogy cask kapcsolatban elet az elet. Soha de soha nem neztek le azert mert Magyar vagyok sot sokkal egzotkusabbnak szebbnek gondoljak a kelet europaikat, sokkal jobban szereti a kulfoldi lanyokat. Csak maskepp kell oket megkozeliteni, masok nagyon mint Magyar ferfiak. Ne aggodj es elvezd az eloiteletmentes eletet
2018. okt. 23. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!