Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik randin volt nálatok az első csók és az első szex?
Már rég túl voltunk a randikon (ha lehet a találkáinkat annak nevezni), és jártunk, mikor volt csók és szex.
Csók előbb, szex később.
25 éves vagyok és 16 éves koromban volt az első randim.
Azóta mindig az 1. randin megcsókolom a lányt. Ha nem akar csókolózni, azt akként értékelem, hogy nem érdeklem és elbúcsúzom tőle.
A szex leggyakrabban a 2-4 randi körül jön össze, de a 4 az már nagyon húzós. Persze lehet látni hogy milyen típusú a csaj. A normálisakra, az átlagot alkotó többségre és a könnyebb vérűekre igaz a 2-4 randi a szexnél, de vannak szégyenlősebb lányok. Náluk esetleg 5-6, de akkor csak ha látom hogy nagyon belém van esve.
A férjemmel 1. randin volt csók, második randin szerelmet vallott, majd én is neki. Harmadik randin feküdtünk le először és másodszor. Másnap harmadszor és negyedszer:D (nem vicc).
De már az első randitól kezdve egy pár voltunk. Akkor 24 éves voltam, ő 21.
N/28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!