Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasit folyton vissza a baràtom?
Figyelt kérdés
Két honapja vagyunk együtt,hetente kb 3-szor alszunk együtt,de ilyenkor is alig van szex (kb egyszer egy héten).Ha probàlkozok visszautasit,mondvàn,hogy fàradt,nincs kedve stb Ma reggel végre ö kezdeményezett,nagyon jo volt.Aztàn viccesen megkérdezte,hogy "ninfomàn" vagyok? En meg mondtam,hogy nem,miért lennék az?Egyszerüen ha vele vagyok kivànom ôt,miért ekkora bün ez? Mondtam is neki,hogy ezentul nem kezdeményezek,mert csak rosszul esik a visszautasitàsa,ha akar ö valamit szoljon.Attol tartok ,hogy ez a "vàgy külömbség"elöbb utobb megmérgezi a kapcsolatunkat.Vagy önkielégitsek valahànyszor neki nincs kedve? Normàlis vàlaszokat köszi.30N
2014. febr. 2. 14:06
1/10 anonim válasza:
"Attol tartok ,hogy ez a "vàgy külömbség"elöbb utobb megmérgezi a kapcsolatunkat."
Igen.
"Vagy önkielégitsek valahànyszor neki nincs kedve?"
Igen.
2014. febr. 2. 14:13
2/10 anonim válasza:
Vagy én segítek neked:D
26/f
3/10 anonim válasza:
"Vagy önkielégitsek valahànyszor neki nincs kedve?"
Ez pl. nem rossz ötlet, igen :)
20/F
4/10 anonim válasza:
A heti egy az nem teljesen normális, főleg ha többre is van lehetőség... Ő hány éves? Minden rendben van nála? Persze ha valóban sokat dolgozik, későn jár haza, akkor lehet hogy tényleg fáradt, ezt nem tudhatom...
Én mondjuk nehezen viselném, ha a párom állandóan visszautasítana, legfeljebb ha nagyon szeretem...
29n
2014. febr. 2. 14:14
5/10 A kérdező kommentje:
ö 45 éves,igen elég sokat dolgozik,és megértem ha fàradt ,de azért nehéz elviselni a 10-böl 9 visszautasitàst :( kezdem ugy érezni,hogy akkor is azért csinàlja,hogy hagyjam utànna békén :(
2014. febr. 2. 14:18
6/10 anonim válasza:
Te nem dolgozol?
2014. febr. 2. 14:19
7/10 A kérdező kommentje:
De igen én is dolgozom,azon kivül vezetem a hàztartàst és nevelem a gyerekem,fàradt vagyok én is ,de mikor velem van kivànom öt,nem kérem azt hogy naponta hàromszor szexeljen velem de azért ez kevés :) :(
2014. febr. 2. 14:21
8/10 anonim válasza:
Sportoltok? Mi az étrendetek? Ő mit dolgozik?
2014. febr. 2. 14:21
9/10 A kérdező kommentje:
:)) én sportolok,ö nem :) Menedzser egy cégnél nem hiszem hogy olyan fàradt mint azok a férfiak akik fizikai munkàt végeznek :)
2014. febr. 2. 14:24
10/10 anonim válasza:
A szellemi munka ilyen szempontból sokkal fárasztóbb. (A nagy alvásigényt a szellemi megterhelés okozza, az izmok ébren is pihennek, ha pihentető helyzetben vannak)
De valószínű, hogy az lehet az ok, hogy nem sportol, és sokat stresszel. Nem fiatal már.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!