Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adnád be a kollégádnak, hogy kavarsz a csajával?
Egész életembe úgy éltem, hogy más csajára nem megyünk rá ,de most ez a lány felborított mindent ő is benne van mindenbe (szó szerint mindenbe )barátjával már nem jön ki jól, mert lesz@rja ezért inkább velem találkozgat , de nagyon sz*rul esik nekem és egy szemétnek érzem magam ,hogy kollégám csajával kavarok szerintetek ilyenkor mi a jó döntés ? összejönni a csajjal ( miattam otthagyná a barátját ),vagy hagyni a fenébe és megmondani a csajnak ,hogy legyünk csak barátok ?
Válaszokat előre is köszönöm !!
Kicsit hasonló helyzetben voltam én is. Az exem nekem is azt mondta, hogy a barátja nem foglalkozik vele, nem jó vele, stb. stb.. Aztán először kvázi rám mászott és utána összejöttünk, de a végére belőlem lett a barát, aki "nem foglalkozik vele", úgyhogy én is ugyanúgy jártam, ahogy az előző barátja és lecserélt engem is.
A javaslatom az, hogy ha vele megcsinálja, akkor veled is meg fogja csinálni, így jobb lenne hagyni a lányt a fenébe. Sőt, szerintem ilyen lány még barátnak sem igazán jó...
Sehogy.
Más nőjével akkor sem kavarok, ha rosszul jönnek ki.
Ne hagyja ott a baratjat miattad, te csak kefelgesd tovabb. Ennyi. Ne akarj a baratja se lenni es kapcsolatot sem akarj. Elegedj meg ezzel a jelenlegi helyzettel.
Csak igy jossz ki belole jol!
Szerintem hagyd a csajt a fenébe!
Ha téged is dobni fog, akkor ott állsz, és se a kollégáddal, se vele nem lesz jó a kapcsolatod.
Ez meg borítékolható egy ilyen csaj mellett. Nem az a hűséges típus...
Ha tényleg akarná, már rég otthagyta volna a pasiját, sőt ezt egyesek úgy szokták korrektül elintézni, hogy előbb kiszállnak egy rossz kapcsolatból, és aztán keresnek másikat.
Biztos, hogy egyáltalán barátja akarsz te lenni egy ilyen csajnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!