Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy adnád be a kollégádnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy adnád be a kollégádnak, hogy kavarsz a csajával?

Figyelt kérdés

Egész életembe úgy éltem, hogy más csajára nem megyünk rá ,de most ez a lány felborított mindent ő is benne van mindenbe (szó szerint mindenbe )barátjával már nem jön ki jól, mert lesz@rja ezért inkább velem találkozgat , de nagyon sz*rul esik nekem és egy szemétnek érzem magam ,hogy kollégám csajával kavarok szerintetek ilyenkor mi a jó döntés ? összejönni a csajjal ( miattam otthagyná a barátját ),vagy hagyni a fenébe és megmondani a csajnak ,hogy legyünk csak barátok ?

Válaszokat előre is köszönöm !!

2014. febr. 2. 05:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Kicsit hasonló helyzetben voltam én is. Az exem nekem is azt mondta, hogy a barátja nem foglalkozik vele, nem jó vele, stb. stb.. Aztán először kvázi rám mászott és utána összejöttünk, de a végére belőlem lett a barát, aki "nem foglalkozik vele", úgyhogy én is ugyanúgy jártam, ahogy az előző barátja és lecserélt engem is.

A javaslatom az, hogy ha vele megcsinálja, akkor veled is meg fogja csinálni, így jobb lenne hagyni a lányt a fenébe. Sőt, szerintem ilyen lány még barátnak sem igazán jó...

2014. febr. 2. 05:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Sehogy.

Más nőjével akkor sem kavarok, ha rosszul jönnek ki.

2014. febr. 2. 06:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne hagyja ott a baratjat miattad, te csak kefelgesd tovabb. Ennyi. Ne akarj a baratja se lenni es kapcsolatot sem akarj. Elegedj meg ezzel a jelenlegi helyzettel.

Csak igy jossz ki belole jol!

2014. febr. 2. 06:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd a csajt a fenébe!

Ha téged is dobni fog, akkor ott állsz, és se a kollégáddal, se vele nem lesz jó a kapcsolatod.

Ez meg borítékolható egy ilyen csaj mellett. Nem az a hűséges típus...

Ha tényleg akarná, már rég otthagyta volna a pasiját, sőt ezt egyesek úgy szokták korrektül elintézni, hogy előbb kiszállnak egy rossz kapcsolatból, és aztán keresnek másikat.

Biztos, hogy egyáltalán barátja akarsz te lenni egy ilyen csajnak?

2014. febr. 2. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!