Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha tetszik két lány és nem tudok dönteni?
Szóval van két lány, akik belsőre nagyon megfogtak. És tanácsot szeretnék kérni, hogy melyiket válasszam.
1. ő az idősebb, szőke hajú, zöld szemű és egy nagyon picit duci
2. csinos, barna hajú, kék szemű lány.
Melyiket válasszam?
(ha kell írjatok és küldök képet privibe)
"Csak, hogy tudjam, h melyikkel jelenjek meg szívesebben"
Ezek után viszont már ásd el magad!
jaj nem értitek ti ezt az egészet!
már véleményt kérni se szabad?
most nem azt mondom,h ez által fogom eldönteni, csak kíváncsi vagyok, h mások hogy látják ezt a dolgot
Egyszer a faterom, a baratja, a baratjanak az ikerlanyai es en mentunk autoval. Mi gyerekek hatul ultunk, en kozepen. De hat gyerek voltam meg es csak ultem bamban.
Amikor kitettuk a baratcsaladot es mar csak ketten maradtunk a faterral, elkezdett cukkolni, hogy milyen mamlasz vagyok.
En akkor tettem fel egy hasonlo kerdest, csak en azt kerdeztem, hogy mit kellett volna tennem?
Azt valaszolta az oregem: Hat fiam tudod, en a te helyedben az egyik kanyarnal az egyik lany olebe borultam volna, ellenkezo kanyarban pedig a masiknal kotottem volna ki :)
Jo fej volt fater! Isten nyugosztalja! Mindig megmondta a tutit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!