Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátomnak valentin napra?
Figyelt kérdés
Még sosem volt barátom valentin napon szval nem tudom mit vegyek!kérlek segitsetek mert nagyon friss a kapcsolatunk és ilyenre nincs ötletem.2014. febr. 1. 09:07
1/6 anonim válasza:
Fiú vagy vagy lány?
Ha fiú, akkor megteszi egy bonbon, de valami jóféle. Vagy ha nagyon nagy a szerelem, akkor pezsgő, gyertyafény, rózsaszirmok.. és szeretkezzetek egy jót. :D
Ha Te vagy a lány, akkor csinálj neki valami finom vacsit, otthon, kettesben esetleg, gyertyafénnyel, jó borral...
Az ilyen szív alakú párnákat, feliratos bögréket hülyeségnek tartom, főleg hogy nemrég óta vagytok együtt.
2/6 anonim válasza:
Bocsánat a figyelmetlenségemért, "barátomnak", szóval Te vagy a lány. :)
5/6 A kérdező kommentje:
Elso valaszolo: ez mind szep es jo de en csak 16 vagyok es nem szeretnek meg lefekudni vele
2014. febr. 1. 09:37
6/6 anonim válasza:
Süss neki egy muffint és díszítsd valami szív alakúval. :) Vagy valami más sütit, amit szeret. Szerintem... :)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!