Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a barátomnak valentin napra?

Figyelt kérdés
Még sosem volt barátom valentin napon szval nem tudom mit vegyek!kérlek segitsetek mert nagyon friss a kapcsolatunk és ilyenre nincs ötletem.

2014. febr. 1. 09:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Fiú vagy vagy lány?

Ha fiú, akkor megteszi egy bonbon, de valami jóféle. Vagy ha nagyon nagy a szerelem, akkor pezsgő, gyertyafény, rózsaszirmok.. és szeretkezzetek egy jót. :D

Ha Te vagy a lány, akkor csinálj neki valami finom vacsit, otthon, kettesben esetleg, gyertyafénnyel, jó borral...

Az ilyen szív alakú párnákat, feliratos bögréket hülyeségnek tartom, főleg hogy nemrég óta vagytok együtt.

2014. febr. 1. 09:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocsánat a figyelmetlenségemért, "barátomnak", szóval Te vagy a lány. :)
2014. febr. 1. 09:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Hólapátot.
2014. febr. 1. 09:12
 4/6 anonim ***** válasza:
anal intruder 2000
2014. febr. 1. 09:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Elso valaszolo: ez mind szep es jo de en csak 16 vagyok es nem szeretnek meg lefekudni vele
2014. febr. 1. 09:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Süss neki egy muffint és díszítsd valami szív alakúval. :) Vagy valami más sütit, amit szeret. Szerintem... :)

16L

2014. febr. 1. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!