Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13vok és van egy csaj az osztból akivel járni szeretnék. Szentetek van esélyem?
Csak az a baj h megkértem 1 másik csajt h hozzon össze vele és sikerült is 50%-ban.Másnap Szakított mert nem mondtam neki a suliban h szeretem meg ilyenek...De ezt azért nem mert a sulimban sok a köcsög tanár aki hallgatózik...de nem úgy hanem másnap már az egyész suli tudná és én ezt nem akartam.Szentetek van esélyem nála?Ha van akk pls írjátok le.
Ui.:tetszik neki egy 8.-os srác úgyis van esélyem???
Most ne vedd bántásnak, de még nagyon éretlenül hangzik az egész. "másnap szakított" 1 nap alatt nemhogy szakítani, összejönni se lehet...
Komolytalanul írtad, nem csoda hogy sz*rt válaszolnak...
Ha nem vállalod, hogy jársz valakivel, akkor ne járj senkivel.
"Az egész suli tudná" mit szégyellsz egy kapcsolaton? ameddig nem meritek vállalni, hogy jártok, addig szerintem tényleg maradjatok a kisautóknál..
A lényeg, hogy nem ilyen dolgokkal kell menőzni, nagyon éretlenek vagytok egy kapcsolatra. És ezt nem a korod miatt írom, hanem mert ez így megbocsáss, de szánalmas.
Ui.: ha tetszel neki akkor akármi kisülhet belőle
14/F
figyuzz, 13 évesen nem kell hajtanod a kapcsolatokat, ne akarj járni senkivel, ugyis beleszeretsz valakibe hamarosan, mert ebben a korban inkább ez jellemző. és akkor azzal se lesz gond hogy mondjad neki hogy szereted.
13 évesen csúnyán beléestem egyik oszttársamba, de nemlett belőle semmi, eközben ahogy átfogóan mondani szokták itt "kisautóztam" persze, magyarul éltem gyerek életem, csak közben sokat gondoltam egy lányra, de nem azért mert az a menő hogy most járjak valakivel... remélem érted mire akarok kilyukadni
én csak ehez a "kapcsolathoz" csak ennyit tudok hozzáfűzni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!