Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben muszáj ott lenni-e az exnek az esküvőn? Ti bele mentetek volna?
A vőlegényem régóta boxol és az edzőjének ( inkább a feleségének ) van egy remek, hangulatos étterme.Felajánlották, hogy mivel elég drága az esküvő, a lagzit tarthatjuk ott, teljesen ingyen..csak az ételt kell kifeztniük. Ez lenne a nászajándékuk. Hatalmas segítség lenne, de van egy kis gond. A lányuk előttem 2 évig a párom barátnője volt.Mindig is volt egy kis féltékenység bennem, mert az első szerelme volt, és sokszor éreztem úgy az elmúlt 3 évben, hogy van köztük vibrálás még. Amikor elfogadtam a szülei nagy lelkű "ajándékat" bele sem gondoltam, hogy ez azzal jár, hogy a lányuk is ott lesz.Igaz, ők nem ragaszkodnak hozzá, de a párom szerint bunkóság lenne nem meghívni. Engem ez bánt. Mondtam, hogy így nem akarom ott tartani a lagzit, de Ő ott akarja, mert fontos személy neki az edzője, és nem akarja az én butaságom miatt megbántani.
Az én butaságom??? Hisz, ez az én esküvőm is!Szerintetek jogos, hogy nem dönthetem el ki legyen a meghívottak között?
kit vesz el felesegul? teged, vagy azt a masik lanyt?
megbizol a volegenyedben? ha nem, akkor miert mesz hozza?
ha meg igen, akkor szepen nyugodtan meg lehet beszelni, hogy fentartasaid vannak a helyszinnel kapcsolatban.
mondjuk belegondolva, hogy ingyen kapjatok a helyszint, hat, ez azert nem kis dolog am! kisse lecsokkennek igy a koltsegeitek. persze ha nem szamit, akkor bereljetek tripla aron helyszint is. mert ugye ha megmondjatok, hogy eskuvot tartotok, akkor kapasbol joval nagyobb osszeget mondanak...
Féltékenykedsz, nem bízol a párodban. Mi a fenének mész hozzá?
Tényleg illenék meghívni a lányt. Bár nem tudom van e értelme így a házasságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!