Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Valaki aki egyedülállo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Valaki aki egyedülállo az költözne velem vagy lakna velem albérletben Veszprém megyében? 19/f

Figyelt kérdés

2014. jan. 31. 13:04
1 2
 11/16 Költőnő? ***** válasza:

nem az a fura, h csajt keres, az rendben van :)

az a fura, h miért kell egyedülállónak lennie :)

2014. jan. 31. 14:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Abból úgyis picsipacsi lesz.
2014. jan. 31. 20:42
 13/16 anonim ***** válasza:
41%

Persze ha fiú lakótársat keresne, akkor meg b*zi, ugye? Akkor ki a frásszal lakjon, kit keressen? Ufót? Undorítóak sokan, csak hátsó gondolatokat feltételeznek, meg irigykednek, és legfőképpen imádnak mások életébe beleszólni... :((

Másrészt: ha netán szeretne szexet is és a jelentkező lányok közt akad aki belemegy, akkor kinek mi köze hozzá??

(amiket én olvasok itt lányoktól a GYK-en, hát talán nem is egy jelentkezője akadna...)

Szóval seperjen mindenki csak a saját háza körül!

2014. febr. 1. 10:56
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem tudom, én ha albérletben lakom, akkor az az otthonom. Otthon pedig jobban szeretem elengedni magam, minthogy egy idegen csajnak kelljen megfelelnem. Ha szellenteni van kedvem, szellentek, ha csajt akarok hazavinni, azt teszem, stb. Ezekhez sokkal jobban idomul egy fiú lakótárs.
2014. febr. 1. 15:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Én meleg vagyok,és laktam már lánnyal.Ő nem tudta,hogy meleg vagyok.De nem is gondolta egy percig sem h rámásznék,pedig nem az a lányos alkat vagyok.

Nem tudom,szerintem elég szánalmas az aki a lakótársára akar rámászni,ha nincs ló jó a szamár is alapon:)

Fiúval is laknék,akkor sem másznék rá,még ha meleg lenne,akkor sem.

Nem jó dolog keverni a lakótársat a szex-szel,kapcsolattal.

Ja és egy szobában is aludtunk,a pasija néha feljárt hozzánk,és őt sem zavarta a dolog.Volt,hogy 3an aludtunk egy szobában.

Nem,nem szexeltek előttem,nem,én sem másztam rájuk,és ők sem akartak engem megkóstolni,bármilyen hihetetlen:d

2014. júl. 8. 21:20
 16/16 anonim ***** válasza:

rovat: Felnőtt párkapcsolatok / Párkapcsolati problémák

kulcsszó ismerkedés

lány kell

és legyen egyedülálló.

De te aztán nem akarsz semmit, csak lakótársat keresel.

:D

Neked vagy farkad nincs, vagy gerinced! :D

2019. jún. 30. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!