Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Valaki aki egyedülállo az költözne velem vagy lakna velem albérletben Veszprém megyében? 19/f
nem az a fura, h csajt keres, az rendben van :)
az a fura, h miért kell egyedülállónak lennie :)
Persze ha fiú lakótársat keresne, akkor meg b*zi, ugye? Akkor ki a frásszal lakjon, kit keressen? Ufót? Undorítóak sokan, csak hátsó gondolatokat feltételeznek, meg irigykednek, és legfőképpen imádnak mások életébe beleszólni... :((
Másrészt: ha netán szeretne szexet is és a jelentkező lányok közt akad aki belemegy, akkor kinek mi köze hozzá??
(amiket én olvasok itt lányoktól a GYK-en, hát talán nem is egy jelentkezője akadna...)
Szóval seperjen mindenki csak a saját háza körül!
Én meleg vagyok,és laktam már lánnyal.Ő nem tudta,hogy meleg vagyok.De nem is gondolta egy percig sem h rámásznék,pedig nem az a lányos alkat vagyok.
Nem tudom,szerintem elég szánalmas az aki a lakótársára akar rámászni,ha nincs ló jó a szamár is alapon:)
Fiúval is laknék,akkor sem másznék rá,még ha meleg lenne,akkor sem.
Nem jó dolog keverni a lakótársat a szex-szel,kapcsolattal.
Ja és egy szobában is aludtunk,a pasija néha feljárt hozzánk,és őt sem zavarta a dolog.Volt,hogy 3an aludtunk egy szobában.
Nem,nem szexeltek előttem,nem,én sem másztam rájuk,és ők sem akartak engem megkóstolni,bármilyen hihetetlen:d
rovat: Felnőtt párkapcsolatok / Párkapcsolati problémák
kulcsszó ismerkedés
lány kell
és legyen egyedülálló.
De te aztán nem akarsz semmit, csak lakótársat keresel.
:D
Neked vagy farkad nincs, vagy gerinced! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!