Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele? Miért ilyen?
Milyen gyakran jársz pókerezni? Szerinted ok nélkül féltékeny? Ok nélkül érzi azt, hogy minden más fontosabb nála?
Én is igy vagyok a párommal, néha idegesítjük egymást, de eszembe nem jutna szakítani.
25 vagy. Ő 17. Nekem ezzel eleve aggályaim lennének. Nem szeretek erkölcsi ítéleteket alkotni gyakori kérdéseken, hanem inkább praktikussági szempontból mondom: szerintem ő még roppant éretlen ahhoz, hogy egy független felnőtt férfival járjon.
Szerintem hanyagold.
Ha 2 hetente a párom lelépne "pókerezni" akkor én is kiakadnék...
Ha pőkerezni van igazából akkkor is...
Pedig nem 17 hanem 27 vagyok...
Én kimaradthat a párom, nem kell az engedélyem, hiszen felnőtt ember...
De én nem maradnék ilyen emberrel kapcsolatban...
Egyrészt szerencsejáték (ami nem babra megy) másrészt túl gyakori...
De lehet velem van a baj..
Kell egymás nélkül is szabadidő, ezt tudom, el is fogadom, sőt szorgalmazom, mielőtt valaki másképp gondolná...
Viszont azt nem tudom, hogy. A17 éves barátnőd honnan tudja hogy éjjel hol vagy?
Mrt gondolom még nem éltek együtt, nekem ez azért furcsa, hogy így is tudja mikor érsz haza..
Mert pl én tudom, ha a férjem nincs itthon...de ez evidens...
Szerintem egészen más miatt gondolja, hogy megcsalod...
Dobd ki. Ez a csaj nálad sokkal jobbat érdemel. Adtál okot a féltékenykedésre, csak sajnos nem szereted eléggé, és az életed is rossz irányba megy. Ne hagyd, hogy rád vesztegesse élete legszebb éveit...
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!