Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetek belé szerelmes?
A kérdés arról szól, hogy adjak-e egy olyan fiúnak esélyt, aki... belsőre teljesen az ideálom. Nagyon érdekesnek találom az életét, el tudnék vele képzelni egy komoly kapcsolatot. Ő szeretne velem lenni, látom rajta.
De külsőre nem az esetem. Mielőtt megismertem, el se tudtam volna képzelni hogy valaha is eszembe jut hogy összejöjjek vele. Nem azért mert igénytelen lenne, nem azért mert ronda, nem azért mert kövér, szemüveges stb. Mert rá egyik sem igaz a leírtakból. Csak mert egyszerűen más típusú srác, nem az "idálom" kategória. Átlagos külseje van.
Kérlek ne értsétek félre, nem vagyok felszínes! Csak ha összejövök valakivel, valamilyen szinten vonzódnom kell hozzá..
Szerintetek adjak neki egy esélyt? Beleszerethetek a későbbiekben?
Nem akarom Őt megbántani, ha mégsem tudnék beleszeretni és közölnöm kellene vele, mire ő már beleélte magát.... Mindennap találkozunk így is a suliban.
Köszi a választ!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!