Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves fiú,29 éves nő. Szerintetek nagy s korkülönbség?
Az öcsém 7 évvel fiatalabb és szép, 2 gyermekes családban élnek. Ő is mindig az idősebbek felé vonzódott. Látott már ilyet a világ.
44/F
Nekem igen....
Se ismerek több olyan párt is, ahol működik...
Igaz ott a lány már 32 a srác 27 jövőre lesz a lagzi..
A masik helyen 23 és 28 évesek a lány javára...
Én 27 vagyok...én még nem találkoztam olyan 24 éves ferfival akire egyenrangú partnerként tidtam tekinteni... Vlószínűleg annak köszönhető, hogy a "kistesóm" ennyivel fiatalabb, mint én.. Ezért írtam, hogy nekem fiatal lenne egy ennyivel fiatalabb férfi...
De nem is reveláns a véleményem:)
Én 27 vagyok, a férjem 24 éves. Boldogok vagyunk együtt. 22 éves volt amikor feleségül vett. Nem érdekelte ha beszóltak volna. Bár a környezetünkben mindenki simán elfogadta. Még az anyja is!!! Baráti körben van más is akinek fiatalabb a pasija:)
Volt 3 évvel idősebb pasim is, de nem bírtam 1 hónapnál tovább, annyira alkalmatlan, éretlen volt párkapcsolatra.
Nem sok szerintem. Ha jó a kapcsolatotok, nem mindegy hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!