Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit csináltok a párotoktól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csináltok a párotoktól kapott rózsával/rózsákkal?

Figyelt kérdés
Sajnos 2 hét után már menthetetlenül elhervad. Mindig gyászolom egy kicsit amikor ki kell dobni. Ti hogy vagytok ezzel? Másik is kidobják vagy van aki elteszi?
2014. jan. 30. 21:57
1 2
 11/13 anonim válasza:
én minden hónapban kapok a páromtól virágot vagy csokrot,mindet megszárítom. van már egy szép gyűjtemény :D
2014. jan. 31. 09:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Az első barátomtól minden szál virágot elraktam 2 csokor kivételével (azok nem rózsából voltak és nem tudtam kiszárítani őket). Szép gyűjtemény volt, de mikor szakítottunk akkor utána nem sokkal kidobáltam, mert csak porfogónak voltak jók meg egyszer az egyik leütöttem, két napig porszívóztam mire mindenhonnan eltűntek a morzsái olyan apróra tört.

Mostani páromtól egyszer kaptam egy szál rózsát, azt csak vízbe raktam és olyan béna volt a pára a lakásban, hogy magától a vázában szépen megszáradt így leöntöttem alóla a vizet és maradt a vázában dísznek. Amikor albérletet cseréltünk akkor kidobtam, nem akartam költöztetni. Cserepes virágot kaptam még tőle, az sajnos szintén nem bírta az akkori lakást. Ide még nem próbálkoztam növénnyel. De ha kapok tőle valamit az max egy szál virág vagy cserepes, mert ezt előre megbeszéltük. Nem szeretem a csokrokat. Sajnálom, hogy elhervadnak.

2014. jan. 31. 11:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Ki szoktam szárítani egy-egy szálat minden adagból. A szobám tele van halott virágokkal, amiket exektől kaptam, mert most éppen nincs senkim... Ami meg nem rózsa, azt lepréselem, úgyhogy olvasáskor lépten-nyomon bele lehet botlani egy-egy virágba. De nem kötődöm hozzájuk különösebben, hajlandó leszek szétmorzsolni őket, ha majd lesz olyan, aki komolyan gondolkozik kettőnkkel kapcsolatban. Addig meg tartják bennem a lelket.
2014. jan. 31. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!