Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom, Eduardo roma származású. Miért szólja ezt meg mindenki? Miért gyűlölködnek az emberek?
Figyelt kérdés
2014. jan. 30. 18:21
11/14 anonim válasza:
# 8:
Azt úgy írják, hogy kreol...
és senkit nem bántanak azért, mert máshogy néznek ki, egy szűk réteget leszámítva. Én például még egyszer sem hallottam, hogy bárki szidta volna a koreaiakat vagy japánokat. A cigányokat viszont mindenki tapasztalatból szidja, nem azért, mert kicsit sötétebb a bőrük.
Borzasztóan demagóg vagy, ha ezzel jössz a szokásos rásszístáááák dumával jössz.
12/14 anonim válasza:
Nem mi vagyunk a rasszisták, ők a cigányok.
13/14 anonim válasza:
Sajnos csirkének igaza van.
Vannak normális romát, ez tény, bennem is van roma vér, édesanyám félig roma, nem látszik rajta, rajtam sem és hát mit ne mondjak, rohadt rasszista vagyok.. A legtöbb cigányt fejbe tudnám rúgni a 45-ös bakancsommal, de telitalppal. Főleg az ilyen nagyképű, flegma dögöket akik a 45 kilójukra verik magukat.
14/14 anonim válasza:
Jajj most jut eszembe van használt 120 literes vízbojlerünk 2000 Ft-ért odaadom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!