Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Moncsy21 kérdése:
Ti mit tennétek? Hogy viselnétek? (bővebben lenn)
Figyelt kérdés
3hónapja vagyok együtt a jelenlegi párommal,mindketten 23évesek vagyunk, többnyire harmónikus a kapcsolatunk. A problémám az, hogy elég zűrösen jöttünk anno össze. Egy internetes oldalon kezdtünk beszélgetni,majd találkozgatni és összejöttünk egy hét után. Azonban ez idő alatt még megvolt a kapcsolata(amiről én tudtam). A lánnyal szakított,és azóta együtt vagyunk. Pár hete nagyon rossz passzba volt, és elmesélte hogy rosszat álmodott,újra élte a szakítást az exel, habár azt mondja már nem szerelmes belé,csak rossz volt látni ahogy egész éjjel sírt a csajt(hozzáteszem ő nagyon rosszul viseli ha bárkit sirni lát). Közben a csaj is bepasizott, mi több vőlegénye van, és nyáron lesz elvileg az esküvő. Tegnap mondta a párom,hogy a héten találkoznia kell a csajjal mert még egy két cucca nála maradt. én nagyon aggódom hogy mi lesz, de ezt nem merem neki elmondani, mert abból az jön le hogy nem bízom meg benne.2014. jan. 30. 13:08
1/1 anonim válasza:
Ha nem bízol benne nem is erőltesd a kapcsolatot, a kérdésedből kiindulva pedig látszik hogy van benned kétely.
Vagy változtatsz magadban dolgokon, vagy tönkreteszed a bizalmatlanságoddal. Ha félre akar lépni, nem ez lesz az ürügye és még csak tudni sem fogsz róla semmit. 28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!