Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan rendőrnőt, aki ismerkedne, járna velem?
Figyelt kérdés
Értelmes, romantikus, határozott, jó megjelenésű, 26 éves férfi vagyok.2014. jan. 30. 12:47
1/18 anonim válasza:
Egyértelműen a rendőrségen. Meg mindenhol máshol. Nincs meghatározott előfordulási helye civilben a sünöknek.
2/18 anonim válasza:
Csak nekem ugrott be a...
Oh, oh, egy rendőrnő az álmom,
Rágóta őrá vágyom,
Olyan szédíto, rendőrnő.
Kezében a gumibot és megnyerő.
3/18 A kérdező kommentje:
Ha vannak az oldalon rendőrnők, jelentkezzenek! ;)
2014. jan. 30. 12:56
6/18 anonim válasza:
Miért pont rendőrnő? Sok nő szereti a bilincset, azt meg akár vaterán is tudsz venni.
7/18 A kérdező kommentje:
Minden egyenruhás nőt tisztelek és kedvelek, de legjobban a rendőrnőket. :)
2014. jan. 30. 13:16
8/18 anonim válasza:
A képlet egyszerű!:
Műtét nőnek, bankrablás, (pénz utalása nekem), lebukás, aztán több tized is fog Rád vigyázni!!!
9/18 anonim válasza:
# 8/8 Időpont ma 13:17
-megártott a /b/ ? :D
10/18 anonim válasza:
És akkor még a nők a felületesek...
Neked, mindegy, milyen a csaj, csak rendőr legyen?
30/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!