Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki csak flörtöl más pasikkal az gond ha van kapcsolata?
Sszia! Én is imádok flörtölni :) Ha csak flört, szerintem az tök egészséges... minden nő tudja miről beszélek, és ettől függetlenül nagyon szeretjük a párunkat mindannyian!
Személy szerinti véleményem, hogy ilyen esetben, akkor amit nem tud, az nem fáj.. Ne zavarja! Fogadok, hogy ő is megnézni a csajokat az utcán, ha nem vagy vele! Szerintem ez tök egészséges. Értesd meg vele, hogy NEKED EZ A VILÁGON SEMMIT NEM JELENT, egyszerűen csak kell, minden nőnek kellenek a bókok néha!
Te hogyan gondolkodnál, ha ő írna olyan leveleket más nőknek, mint amilyeneket te kapsz más férfiaktól?
Az igazi szerelembe a verbális megcsalás sem fér bele. És az sem, ha bizonyos dolgokat (chatet, emaileket) titkolni kell egymás előtt.
Volt, hogy én is ilyen voltam, de vége is lett annak a kapcsolatnak, nagy részben ilyen dolgok miatt. Ma már nem tenném.
ha én levelezgetnék pasikkal, a férjem agyon ütne... és én is agyon ütném öt ha valami cica babával chatelene.
ha nagyon szeretitek egy mást, akkor ez a kis játék nem éri meg. igy nem fog sokáig tartani a kapcsolat ha mind a ketten igy álltok hozzá...
sztem nem ártana minél elöbb abbahagynod ezt mert a végén még beleszeretsz vmelik kis bokolodba és akor majd szakítás lesz a vége..
hiába szeretd a mostani pasidat elöbb utobb az lesz h aza másik jobb mint ö..
tudom h milen.. én is ebbe a hibába estem és naon megbántam h szakítottam annakidején a pasimmal (bár szerencsére rendbejött minden) :)
ha viszont téleg nem szereted már akor jobb lenne szakítani.. :S
sok szerencsét
Pusss
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!