Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek a párhoroszkópban?

Figyelt kérdés
Én vízöntő lány vagyok és tetszik egy fiú, az ő horoszkópja bak. Rám teljesen igaz a vízöntő általános jellemzése, de a fiút nem ismerem, így nem tudom eldönteni hogy nála is így van-e. Mindenhol azt olvasom h a szabadságot kedevlő vízöntő nem tudja hosszútávon elviselni a rend- és szabályszerető bakot. Ez igaz? Mert a horoszkóp általános jellemzői nagyrészt eddig mindenkire igazak akit néztem. Tudom, nem túl lényeges kérdés de ti mit gondoltok erről? (Egyébként az olyan horoszkópban én sem hiszek h Herczeg Kata a tévéújságban megmondja h pl. holnap az összes vízöntőnek családi konfliktusai adódhatnak.)
2009. dec. 5. 15:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%
Nem hiszek benne.
2009. dec. 5. 15:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ostobaság. Horoszkópom szűz, és pont a mindenhol leírtak ellentéte vagyok. Precizitáshoz, pontossághoz, rendhez közöm nincs.
2009. dec. 5. 15:11
 3/12 anonim ***** válasza:
hát én bak vagyok és az általános horoszkóp az igaz rám kivéve hogy szeretem a komolyzenét meg ilyenek :D valamit le lehet szűrni a horoszkópból de ne aszerit nézd a pasit csakis kettőtökön mulik h mi lesz a kapcsolatotokból sok sikert:) 20/f
2009. dec. 5. 15:22
 4/12 anonim ***** válasza:

Részigazságok vannak benne, de semmi köze a horoszkópnak a csillagászathoz, inkább az emberi tulajdonságok és jellemvonások határozzák meg azt...Vesznek 20 azonos jegyű embert és a közös jellemvonásokat elemezgetik...Addig amíg nem a horoszkópod határoz meg téged, hanem a saját gondolataid, addig olyan ember maradsz amilyen éppen lenni akarsz...

:DDD

2009. dec. 5. 15:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Én valamennyire igen. Én kos vagyok, a párom vízöntő és a párhoroszkópunk teljesen igaz. Amit rólam ír, amit róla, szóval ebben hiszek. Nekem azt írta a párhoroszkóp h a bak nem jó partner nekem, nem hittem el akkor(a mostani párom előtti kapcsolat volt ez) összejöttünk, és szörnyű volt, nem voltunk egy hullámhosszon, beszélgetni se tudtunk. Akkor tudtam ez volt az utolsó. Sztem valamennyire azért hihetsz benne, de persze most nem a napi horoszkópra gondolok mert az kacsa:)
2009. dec. 5. 15:46
 6/12 anonim ***** válasza:
Én az ilyen napi horoszkópokban nem hiszek, de az általános jellemzésekben azért van némi igazság, szerintem...:)
2009. dec. 5. 16:15
 7/12 anonim ***** válasza:
alapból a horoszkópban nem.... nem ez fogja eldönteni kivel lesz nekem jó vagy rossz, hanem az illető személyisége.
2009. dec. 5. 16:51
 8/12 anonim ***** válasza:

igen, nagyrészt igaz, de függ az aszcendenstől és egyebektől is.

Bakhoz nem illik a vízöntő, de lehet hogy mégis. ez függ sok dologtól is.

Ismerd meg jobban!

2009. dec. 5. 18:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Minden a hitről szól. Persze nem úgy mint vallási hit, de ha te hiszel benne akkor működhet. Gondolj bele, vannak színterapeuták akik hiszik, hogy a színekkel megtudnak gyógyítani, és vannak akik hisznek benne, hogy ezzel meg is gyógyulnak. Ezt mindenki döntse el maga. A pánikbetegek is elhiszik, hogy betegek, de ott van a placebo effekt is, az is erről szól, hogy hiszi az ember hogy meggyógyul.
2009. dec. 5. 19:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Van bennük v.mi. Én is azt tapasztaltam, hogy nagyon ne jó párkapcsolatban egy bak és egy vízöntő. Üzlettársakként viszont jó csapatot alkotnak.
2009. dec. 5. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!