Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit vártatok a 18 éves szűz barátotokra?
Figyelt kérdés
több mint 3 hónap és meg semmi... talán zavarja, hogy nekem van tapasztalatom? olyan félénk..2014. jan. 29. 16:04
2/17 anonim válasza:
4 hónapot...minden nap talalkoztunk...
De addigra már pettingeltünk..őt is zavarta, hogy nekem öbb tapasztalatom volt, vagyis tartott tőle, és így egy kicsit jobban, mintha nekem nem lett volna előtte senki,..
3/17 A kérdező kommentje:
mi is szinte minden nap találkozunk, de nem nagyon próbálkozik... Ha én terelem erre a témát, akkor sem fogékony rá.
2014. jan. 29. 16:12
5/17 A kérdező kommentje:
mindig dícséri a külsőm. meg látom én hogy fel van izgulva, csak nem lép tovább.
2014. jan. 29. 16:19
6/17 A kérdező kommentje:
én meg már szégyelek annyit "nyomulni"
2014. jan. 29. 16:19
7/17 anonim válasza:
Szerintem csak töketlen :D Én is 18 évesen vesztettem el. 1 hónap után már mentek a petingek, még 1 hónap után (én kezdeményeztem) megvolt a szex is.
(F)
8/17 A kérdező kommentje:
kicsit az. Nem értem mitől tart.
2014. jan. 29. 16:26
9/17 anonim válasza:
nekem ilyenem nem volt, de a gimiben egy barátnőmnek talán 18 éves volt a pasija (aki szűz volt), és a barátnőm addigra már... szóval nem volt egy kis ártatlan bárányka. kb 2-
10/17 anonim válasza:
kb 2-3 hónapot vártak, ha jól emlékszem. lehet, 4 volt, nem tudom. kb másfél évig voltak együtt. de ha vigasztal, a barátnőm azóta is a legjobbként tekint rá az összes eddigi partnere közül. pedig volt már neki, nem egy és nem kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!