Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha írok az exemnek facén az gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha írok az exemnek facén az gáz?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon hiányzik, és szeretnék vele jóban maradnii (csak távolról).

Nálam felejtett pár cuccot. Ha azért írok neki, hogy mikor tudom visszaadni az gáz lenne?

2014. jan. 29. 11:34
 1/7 Galaxis. ***** válasza:
Hívd fel, hogy ezek nálad maradtak és ha kell neki jöjjön el érte. Amúgy meg gáz!
2014. jan. 29. 11:34
 2/7 anonim ***** válasza:
gáz... illene tovább lépned.
2014. jan. 29. 11:35
 3/7 anonim ***** válasza:
nem gáz, csak totááááálisan fölösleges..
2014. jan. 29. 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha tényleg azért mert oda akarod adni a cuccait, akkor nem gáz, bár az sms, telefonhívás célszerűbb..

Ha vissza akarod azerezni akkor gáz

2014. jan. 29. 12:10
 5/7 anonim ***** válasza:

én is ezt csináltam 1-2 hónapig, sosem válaszolt semmire, gyűlöl(holott ő csalt meg), tehát nem maradt más választásom, minthogy szépen továbblépek és nem érdekel, hogy mi van vele. Neked is túl kell lépned rajta, majd lesz neked valaki sokkal jobb.

ps. ugyanúgy neki is itt van ruhája, képe, bizsu stb.

2014. jan. 29. 12:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha csak a cuccai miatt írsz neki (főleg mondjuk fél év után mikor szerencsétlen épp új életet kezdett) az gáz. Erre ne hivatkozz. Ne most legyen fontos ha eddig nem volt. Sokkal jobban jössz ki ha megmondod az igazat, az ugyanis egyáltalán nem ciki, hogy emberileg hiányzik neked és szeretnél tudni róla a továbbiakban is. Akár barátkozni, jóban maradni. Ez nálam jó pont. De ha valami hülyeségre hivatkozna meg a cuccokra akkor elküldeném a búsba.

Ezért szoktam én a cuccokat azonnal vagy max pár hét múlva elintézni nehogy eszébejusson erre hivatkozva megkeresni később. Szeretem a tiszta lapot. Vállalja fel magát, az őszinteség becsülendő az egyáltalán nem gáz ha jóban akar maradni. Valami hülye indok mögé bújni az viszont gáz.

2014. jan. 29. 13:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Még csak 5 napja, hogy szakítottunk. Nem indok akar lenni, tényleg maradt nálam cucca, és igen...szeretnék tudni róla dolgokat és jóban maradni vele.
2014. jan. 29. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!