Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszik a barátomnak ez a csaj?
Meg bízni senkiben sem lehet,mert nagyot csalódhatsz de egy esélyt adhatsz neki hát ha megérti az érzéseid :)
Én szorítok nektek
figyi, látszik, sejtem én, hogy mit szeretnél hallani, nyilván azt, hogy ááááááá, minden oké, ez mindenhol így van, no para, semmi baj...
Feltetted a kérdést, nyilván azért, mert bizonytalan vagy, és hiába írod, hogy bizalom kérdése, most valami miatt elkezdett cseszegetni a féltékenység. Ami tök természetes dolog, ha valakit szeretünk, és én is pont lesza...tam, hogy a nálam idősebbek mit ugatnak a szerelemről, mert abban akartam hinni, hogy úgyse tudják a frankót.
Tetszik neki, újdonság varázsa, jólesik neki, hogy a csaj szimpatizál vele, ez van. Abban a pillanatban ahogy kicsúszik a lába alól a talaj (neked is elkezd udvarolni valaki, vagy te érdeklődsz kicsit jobban más hímnemű iránt) vagy
-észbe kap, féltékenykedni kezd és rájön, hogy csak érted lángol
-nem érdekli, és hanyagolni kezd...nem fejteném ki, hogy miért
Szerintem.
ezt el kell neki mondani.
mi a bajod, kivel és hogy ez szarul esik és kerülje a lányt.
A barátnőm napjába többször ölelgetett 3-4-5 oszt társát.
De elmondtam neki és abba hagyta már nem csinálja. Megértette, hogy ez nekem rossz.
Mondjuk van egy olyan rossz szokásom, hogy ha valami idegesít benne akkor én is ugyanazt csinálom vele, ekkor elkezd sírni, hogy milyen nyomi vagyok és ekkor felvilágosítom, hogy látom szarul esik akkor nekem ne esne szarul? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!