Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a félelmem?
Az a helyzet, hogy 192 cm magas lány vagyok...túl egy szakításon, lehet még olyan srác, aki magasabb nálam, és szeretni fog???? vagy én vagyok a béna, mert nem tudtam megtartani ezt az egyet??? (persze nem a magassága miatt jártam vele)
most félek, nem lesz már hozzám illő párom...mert nekem igen is fontos, hogy magasabb legyen, hiába én is ilyen égimeszelő vagyok sajnos :(
nem!!
csak most érzel így,mert a "gödör" alján leledzel!!
Jártam már magasabb lánnyal (pedig 180 vagyok), és nem zavart. Még poénosra is fogtam a dolgot.
Igaz azóta nem vagyunk együtt, de ez nem azért volt, mert magasabb nálam. Ez egyáltalán nem zavart. Jó, ha őszinte leszek, az életben egy dologban zavart: "kiskanálban" fekvéskor a fejem a hátánál volt, nem a fejnél, ahol ez "megszokott". Bumm. Az élet semelyik másik területén nem zavart, ezen az egyen meg túl tudtam lépni.
Bárki megemlítette és elkezdett volna cikizni, én még poénosabbra vettem a dolgot, aztán látták, hogy engem ráadásul nem is zavar, így valamiért alábbhagyott ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!