Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon fog meg keresni kesobb?
nagyon felos vagyok a fiukkal szemben van egy fiu akit szeretek neha talalkoztunk de soha nem tudtam feloldodni majd pedig osszevesztunk. Sajnos amig jartunk vagy talalkoztunk keveset beszeltem vele mert egyszeruen nem tudtam megnyilni.Azt mondta hogy nagyon tetszem neki.
Az a baj ha ilyen felos vagyok sosem fog belemszeretni.Az osszveszeunk ota nem is keres. Vajon belem tud szeretni ha megvaltozom mert alapvetoen jo fej vagyok csak magamnak valo es csendes :( de legalabb szep
De olyan rossz mert egyszeruen nema csendben ultem egy csomoszor :( PEdig ha tudna hogy milyen vagyok :(
Nem is mondom hogy miota mert azt mondjatok hogy veszett ugy :(
nem feküdtünk le egymással, odáig nem jutottunk el.
Szerintem a srác akart volna velem járni csak látta rajtam hogy elég mulya vagyok és neki már sok kapcsolata volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!