Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon fog meg keresni kesobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon fog meg keresni kesobb?

Figyelt kérdés

nagyon felos vagyok a fiukkal szemben van egy fiu akit szeretek neha talalkoztunk de soha nem tudtam feloldodni majd pedig osszevesztunk. Sajnos amig jartunk vagy talalkoztunk keveset beszeltem vele mert egyszeruen nem tudtam megnyilni.Azt mondta hogy nagyon tetszem neki.

Az a baj ha ilyen felos vagyok sosem fog belemszeretni.Az osszveszeunk ota nem is keres. Vajon belem tud szeretni ha megvaltozom mert alapvetoen jo fej vagyok csak magamnak valo es csendes :( de legalabb szep

2014. jan. 27. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Miota nem keresett? Mennyit voltatok együtt?
2014. jan. 27. 21:14
 2/9 A kérdező kommentje:

De olyan rossz mert egyszeruen nema csendben ultem egy csomoszor :( PEdig ha tudna hogy milyen vagyok :(

Nem is mondom hogy miota mert azt mondjatok hogy veszett ugy :(

2014. jan. 27. 21:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Jol van de a kérdésre nem válaszoltál..... Mennyit voltatok együtt. Miota van vége, és nem keres?
2014. jan. 27. 21:22
 4/9 A kérdező kommentje:
2 honapot de nem talalkoztunk olyan sokat inkabb ismerkedes volt es 3 honapja nem keres vagyis egyszer facebookon posztolt valamit egy olyan helyrol ahol egyutt voltunk, ilyen 2X is volt de szerintem ez nem sokat jelent :(
2014. jan. 27. 21:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Abban remenykedem hogy kesobb majd újra megtalaljuk egymast ha mar vegre nyitott leszek :(
2014. jan. 27. 21:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek annyi. De ugy gondolom ez egy olyan semmilyen kapcsolat volt hogy itt szinte nem is volt mit elrontani. Tehát van rá esély. Nem tudsz a társaságába férköszni? Ott több esélyed lenne. Le is feküdtetek egymással?
2014. jan. 27. 21:36
 7/9 A kérdező kommentje:

nem feküdtünk le egymással, odáig nem jutottunk el.

Szerintem a srác akart volna velem járni csak látta rajtam hogy elég mulya vagyok és neki már sok kapcsolata volt.

2014. jan. 27. 22:49
 8/9 A kérdező kommentje:
döntésképtelen voltam, tudod az a mit csináljuk? NEM TUDOM, mit szeretnél Nem tudom ... :(((
2014. jan. 27. 22:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne csak magad okold, ugyan ugy ő is hibás. Ha te "mulya" vagy akkor neki kellet volna lépni. de ő sem tette.
2014. jan. 28. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!