Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok az ilyen nőkről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az ilyen nőkről? Hogy lehet az ilyet a legmesszebbről elkerülni?

Figyelt kérdés

[link]

Egyszerűen megdöbbentő, hogy mennyi hasonlóan gondolkodó nő él a mai világban.

2014. jan. 27. 19:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem az anyagiakról van itt szó... hanem hogy nem bírják ezt a kapcsolatot lezárni, hiába tudják mind a ketten, hogy egy sz.r. Ha már együtt is laknak, még nehezebb az elválás.

Én is éppen túl vagyok egy hosszú kapcsolaton. Nehezen jutottam el odáig, hogy szakítsak, mert állandóan lelkiismeret-furdalásom volt amiatt, hogy milyen szomorú lenne a párom, ha elhagynám, meg hogy mennyire szeret... első kapcsolatom volt, így még tapasztalatom sem volt ez ügyben. De végül megtettem és nem bántam meg. Nem lett volna tisztességes vele maradni úgy, hogy már nem szeretem.

Amikor az ember szakításon gondolkodik, akkor minden eszébe jut: de hát már együtt is lakunk, de hát milyen régóta együtt vagyunk már, de hát ő szeret, de hát olyan kedvesek a rokonai, de hát milyen szép ajándékot vett a születésnapomra, de hát mindenki azt mondja, hogy milyen szépek vagyunk együtt stb. stb. Ez mind-mind visszatartó erővel bírhat. De nem szabad hagyni, hogy visszatartson. Ha nem lehet megmenteni a kapcsolatot, akkor lépni kell. Legközelebb már én is okosabb leszek.

Hogyan kerülheted el az ilyen nőket? Olyat válassz, aki határozott :-) Ő biztosan megmondaná kertelés nélkül azt is, ha már nem kellesz neki.

2014. jan. 29. 18:05
 12/18 A kérdező kommentje:

"lelkiismeret-furdalásom volt amiatt, hogy milyen szomorú lenne a párom, ha elhagynám, meg hogy mennyire szeret..."

Ez hazugság. Egyszerűen csak GYÁVA voltál.

2014. jan. 29. 18:21
 13/18 anonim ***** válasza:

Jogos...

De még egyszer már nem csinálnék ilyet.

Előző voltam.

2014. jan. 29. 21:55
 14/18 anonim ***** válasza:

"szituáció nevű felhasználó válasza:

Idióták, akkor a köztes időben lakjon a híd alatt ? Meg ugye azt fel sem fogjátok, hogy neki a lakás nem csak a fedelet jelenti , hanem a srác családja által alkotott életközösséget, amihez minden normális ember ragaszkodna..."

Nem, ne lakjon a híd, alatt, hanem béreljen lakást ahogy a többi földi halandó. Nem atomfizika találni lakást manapság egyedülállóként, akár úgy is, hogy összeköltözöl emberekkel fősulisok tízezrei csinálják nap mint nap. A srác családja által alkotott életközösséget jeleni neki? Jaj ne röhögtessél már... :) Ennél nagyobb álszent kifogást ritkán hallani. Ne haragudjál meg, de szerintem aki a pénz miatt van valakivel az pont nem szempont. Családja által alkotott életközösség... potyognak a könnyeim...

2014. jan. 30. 07:48
 15/18 anonim ***** válasza:

Egyébként, hogy alátámasszam a kicsit a dolgot, van nekem egy nő ismerősöm, 31 éves, akinek 4 gyereke van és tavaly elött elvált, mert megcsalta a férje, szóval ő ráadásul többet volt szülésin mint amit tudott dolgozni, gondolom 4 gyerekkel érthető, nem buta vagy ilyesmi. fősulit is végzett.

Ő nekiállt ezt csinálni? Nem, b@zmeg, elvált, fogta elment gépkezelőnek, fizikai munkát csinálni, mert gyerekeket el kell tartani, lakás kell, enni kell. Ezeket mind megcsinálta EGYEDÜL segítség nélkül. Szóval ne mondja nekem senki, hogy ezt így kell csinálni, mint ahogy a blogban van.

2014. jan. 30. 09:05
 16/18 anonim ***** válasza:
nem tom hogyan lehet 70-80e Ft - ból 4 gyereket + albérlet fenntartani... kicsit meseszerű...
2014. jan. 30. 18:20
 17/18 anonim ***** válasza:

Úgy hogy mint gépkezelő többet kapott, nem 70 ezret, legalább kétszeresét, csak sokat és keményen kell dolgozni, emellett járt a családi pótlék, mivel megcsalta a férje ezért gyerektartás díjat is kap ha jól tudom, eléggé szűkösen, de azért megvannak.

Egyébként egy csomó fiatal nő csak sír hogy jaj éhenhalok meg stb., de ha akarsz dolgozni és rá vagy kényszerülve, hogy dolgozzál, akármi legyen is, akkor meg lehet csinálni.

2014. jan. 31. 08:50
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha nem láttam volna a két szememmel akkor valszeg én se hinném el, de láttam, szóval nem kamu. Gyerekes, egyedülálló nőnél nem láttam még keményebb, szívósabb embert. A sok mai fiatal csajocska az elszált gondolatvilágukkal sehol sincsenek ezekhez a nőkhöz képest.

27f

2014. jan. 31. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!